2777
2789

من و همسرم از صفر شروع کردیم یعنی از روز اول خرید طلا و وسایل خونه و رهن خونه و عروسی همه چی رو خود همسرم انجام داد و از نظر مالی پدر شوهرم هیچ کمکی بهش نکرد با اینکه خیلی پولداره و از نظر مالی هیچ مشکلی نداره حتی برای من هیچ مراسمی نگرفتن نه نامزدی نه عقد نه عروسی فقط خود شوهرم ی مراسم کوچیک به عنوان عروسی برگزار کرد بهشونم گفتم گفتن ک چون کروناس ما میترسیم درحالیکه پدر من چ خونه و ماشینی در اختیار برادرم و زن برادرم گذاشت بااینکه وضع مالیش در سطح پدر شوهرمه .مادر شوهرم خیلی دلسوزه ولی پدر شوهرم فقط به خودش فکر میکنه ی ماه پیش همسرم برای خرید ماشین پول کم داشت ما به پدر شوهرم گفتیم حالا ک شما تو بانک پول دارید به اعتبار اون پول ما وام بگیریم هیچ اتفاقی برای پول شما نمیوفته نمیذاریم قسطاش عقب بیوفته خلاصه خیلی واسم توضیح دادم تا اینکه گفت باشه فردا میرم بانک میپرسم الان یه ماهه ما منتظریم بپرسه بهمون خبر بده خیلی دلخورم بخاطر اینکه من خودمو کوچیک کردم و بهش زنگ زدم براش توضیح دادم خواهش کردم این وام رو برامون بیاره ولی اینکارو نکرد حالا هم من بن همسرم گفتم وام نیاره ولی باید حداقل زنگ میزد ی خبر میداد الکی مثلا میگفت نمیدن من برای حرف شما ارزش قائل شدم رفتم پرسیدم حتی ی زنگ نزد خبر بده من ازاین ناراحتم خب الان به پسرش کمک نکنه کی کمک کنه همسر من تک پسره و من بخاطر کارهمسرم اومدم شهر غریب حتی بخاطرش طلاهامو فروختم خودم از همون اول دنبال کارای انتقالیمون شدم ولی اونام باید برای پسرشون یه کاری انجام بدنن  حالا ب نظرتون زنگ بزنم به مادر شوهرم بگم ک ما دلخوریم همه حرفای دلمو بزنم ؟

خدا خیلی بزرگه 

بنظرم چیزی نگو 

اگ شعورشون قد میداد خب خودشون میفهمیدن دیگ 

ک فهمیدن ب روی خودشون نمیارن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زنگ نزن

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

نه عزیزم چیزی نگو فقط خودت رو کوچیک میکنی در نهایت میگن چشمش دنبال مال و منال ماست

شعور ذاتیه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من همسرمم مث شما از صفر بدون کمک کسی از صفر تا صد زندگیمون ساختیم به کسی رو ننداختیم چون کسی بخواد کمک کنه خودش میکنه نیاز به گفتن نداره 

در مورد پدرشوهرت باید بگم بعضیا کلا ترس دارن از وام و سمت ای کار نمیرن 

در مورد مادرشوهرت نگی بهتره 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

نه نگو سبک میشی و ی بحثم پیش میاد که دودش تو چشم تو میره اونا هم خون هم هستن تو میشی ادم بده ولی کم محلشون کن کارایی که تا الان براشون میکردی از الان دیگه انجام نده

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...

من نمیدونم این چه فرهنگ مسخره ایه که از همیشه از همه طلبکاریم؟! 

همسرشما مرد بزرگی شده زن داره زندگی داره چرا باید پدرش بیاد هی بهش پول بده؟! 

پدرتونم لطف کرده به برادرت داده وظیفه اش نبوده همه ام قرار نیست مثل پدرتون باشن لطف کنن

دو تا ادم گنده بالغ و عاقل باهم عروسی میکنن همیشه طلبکار از بقیه و خانواده سرجهاز و پول و  خونه و ماشین 

دستوپا و عقل دارید که کار کنید خرجتونو دربیارید طلبکارم نباشید 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
بنظرم چیزی نگو  اگ شعورشون قد میداد خب خودشون میفهمیدن دیگ  ک فهمیدن ب روی خودشون نمیارن

خودمم نمیدونم اخه از همون اول خیلی بی تفاوت بودن من خودم پیگیر وام ازدواج همسرم بودم به پدرم و عموم گفتن بیان ضامن بشن ما بریم سر خونه زندگیمون هیچ کس نگفت چطوری جورش کردین 

خدا خیلی بزرگه 
خودمم نمیدونم اخه از همون اول خیلی بی تفاوت بودن من خودم پیگیر وام ازدواج همسرم بودم به پدرم و عموم ...

خیلی عالی ک کنار هم این همه تلاش کردین و زیر دین و منت کسی نرفتید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من نمیدونم این چه فرهنگ مسخره ایه که از همیشه از همه طلبکاریم؟!  همسرشما مرد بزرگی شده زن داره ...

اتفاقا باید پدرو مادراهم ب بچه هاشون کمک کنن 

اگه میخواستن فقط بفکر خودشون باشن 

کی گفت بچه بیارن؟؟؟

من تو ام یا تو منی،(البته کمی)

منم اومدم شهر غریب به خاطر شوهرم.

طلاهامم فروختم به خاطر ماشین.

و الان برا مابقی پول ماشین موندیم.

خانواده همسرم هیچی ندارن، کاری هم نکردن برام، هیچییییی، ولی خب از داشته هاشون هرچی بوده دریغ نکردن بهم دادن و ازشون راضیم.

خانواده خودم پولدارن ولی به خاطر شرایطی، دوس ندارم کمک کنن، چون احتمالا مامانمم ناراحت شه و راضی نباشه.

جالب اینه همون مقداری پولی هم که جمع کردبم برا ما بقی ماشین، پدرشوهرم اینا لازم دارن، میخوایم بدیم به اونا 😄

ولی اصلا ناراحت نیستم 

به نظرم خدا میرسونه

تو‌ام قوی باش از خدا بخواه 

اون پووولداااره 

میده بهتون😚😘

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!
من نمیدونم این چه فرهنگ مسخره ایه که از همیشه از همه طلبکاریم؟!  همسرشما مرد بزرگی شده زن داره ...

این صورتی بود ک همش میگفتن ما پشت پسرمونو خالی نمیکنیم ما نمیذاریم تک پسرمون تو شهر غریب مشکلی داشته باشه 

خدا خیلی بزرگه 

نه عزیزم بگی شاید به شوهرت چیزی بگن بین خودتون اختلاف بیافته خدا به خودتون بده انشالله.  اگه اونام کمک کردن لطف داشتن و گرنه چیزی نمی تونی بگی بعضیا اینطورین دیگه