2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده بیاید دلداریم

185 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ما  چن باره دعوا میکنیم صدا میره بیرون امروز همسایه اومد گفت چتونه.مامان بابام اوردنشون تو خونه از دست پدر مادرم دوست دارم خودمو بکشم اصلا جواب نمیدادن هی توصیح.اخه به اونا چه ربطی داره میان در خونه برا دخالت.منم جوابشونو دادم گفتم دعوا تو هر خونه ای هست به کسی ربطی نداره.ماماتم الان عصبانیه از دستم

خواهرم همه ی دنیامه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار عصبانی. باشه من که وقت احساس میکنم دوضاع داره خرابمیشه میزنم بیرون🤦🏻‍♀️

منم داد زدم مامانم‌میگه تو نباید داد بزنی .بخدا دیگه دیونم کردن‌ادم تحملی داره دیگه.

خواهرم همه ی دنیامه
ولی خب به نظرم برو از دلش در بیار و جوری باهاش حرف بزن  که دیگه کلا با هم دعواتون نشه

مشکل اون نیست مشکل اینه گریه میکنه میگه همسایه اومده درخونه ابرومون رفته تو کوچه

خواهرم همه ی دنیامه
منم داد زدم مامانم‌میگه تو نباید داد بزنی .بخدا دیگه دیونم کردن‌ادم تحملی داره دیگه.

مادر منم همینجوریه ولی ما دعوا تو خونمون کمه

هرروز دعوا هست ها ولی من و داداشم 

هر وقتم با مادرم یا پدرم دعوام شد فط تایید میکنم دیگه خودشون ساکت میشن

مادر منم همینجوریه ولی ما دعوا تو خونمون کمه هرروز دعوا هست ها ولی من و داداشم  هر وقتم با ما ...

من صدا رفته بیرون خجالت میکشم این چنباره سر موضوعی دعواس.خونمون جنوبیه صدا میره بیرون.متاسفانه تن صدامم بالاس😞

خواهرم همه ی دنیامه
سلام دوست عزیز  حالا این سری که گذشت ولی شما هم سعی کن به اعصابت مسلط باشی  خدای نکرده بی ...

پدر مادر اذیت میکنن من تو اتاقم کاری ندارم بعد اونا اومدن نمیگن مشکل از ماست میندازن گردن‌من بیچاره .یا جوابی نمیدن بگن به شما چه.ولی راستش الان خیلی ناراحتم چرا این چن باره دعوا کردیم صدا رفته بیرون

خواهرم همه ی دنیامه