2777
2789
عنوان

بچه ها دلم میخواد دردودل کنم

167 بازدید | 13 پست

شب عروسیم یکی از خواهر شوهرم که مشکل ذهنی داره شب عروسی تو تالار یک سره وسط میرقصید من جلو فامیلام خجالت میکشیدم شوهرمم ب روی خودش نمیاورد دوستم یا فامیلمم میومد باهام برقصه میومد دسته گلمو میگرفت وسطمون میرقصید  بقیه خواهراش هم فکر خودشون بودن یعنی انقدر ناراحت بودم هنوز که هنوزه دلم نمیخواد فیلممو برم بگیرم حتی ی رقص دو نفره نداشتم 

عزیزم اون مادرزادی اون بیماریو داره و دست خودش نیست وگرنه اونم ب شیک ترین حالت ممکن میومده عروسیتون 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر بیماری ک مادرزادی باهاش بوده پیش فامیلات خجالت کشیدی؟حتی اگه فامیلات اشرف زاده هم باشن بازم خجالت نداره دردیه ک خدا بهش داده

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

عزیزم چرا روزایی که گذشته رو هی یاداوری میکنی برا خودت که اذیت شی... بعدم میگی مشکل ذهنی داره دست خودش نیس که

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
عزیزم اون مادرزادی اون بیماریو داره و دست خودش نیست وگرنه اونم ب شیک ترین حالت ممکن میومده عروسیتون& ...

متوجه ام چی میگی ولی خوب منم توقع داشتم خواهرای دیگه اش اونو کنترل کنن خوب منم تمام فکرم درگیر این موضوع بود و شد بدترین شب زندگیم 

عزیزم چرا روزایی که گذشته رو هی یاداوری میکنی برا خودت که اذیت شی... بعدم میگی مشکل ذهنی داره دست خو ...

دست خودم نیست آخه دلم میخواست بهترین شب زندگیم باشه 

چی بگم . ب نظر من باید ب شوهرت میگفتی یا حداقل بزرگترش میبرد پیش خودش نگه میداشت. 

گفتم ب شوهرم رفت بهشون گفت ولی کسی گوش نداد خواهرای دیگه اش بخاطر کادوهای سر عقد دلخور بودن فکر کنم اینجوری تلافی کردن

گفتم ب شوهرم رفت بهشون گفت ولی کسی گوش نداد خواهرای دیگه اش بخاطر کادوهای سر عقد دلخور بودن فکر کنم ...

اهمیت نده گلم توم زخم شوهرتو بیشتر نکن به فیلم برداره بگو از اون قسمتایی ک اون خانومه هس کم کن

اهمیت نده گلم توم زخم شوهرتو بیشتر نکن به فیلم برداره بگو از اون قسمتایی ک اون خانومه هس کم کن

حتما عزیزم من خیلی سر این قضیه ب شوهرم غر میزنم خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی دست خودم نیست بعضی وقتا دلم براش میسوزه برام دعا کن 

ممنونم که جوابمو دادی