2777
2789
عنوان

کسی پوشک ساده سایز بزرگ بجای نوار بهداشتی استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4665 بازدید | 32 پست
اونایی ک خونریزی اشون زیاد وقتی خوابین با نوار بهداشتی کثیف نمیشین میدونم نم پس نمیده چون تو خواب کل ...

دوتا لباس زیر چسب بپوش بعدم شلوار 

ب پهلو بخواب

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اونایی ک خونریزی اشون زیاد وقتی خوابین با نوار بهداشتی کثیف نمیشین میدونم نم پس نمیده چون تو خواب کل ...

کاری نداره که چسب داره بالدار بخر ،موقع خواب و نشستن یچی پهن کن زیرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوار بهداشتی مسافرتی استفاده میکنم .حتی بعد از زایمانم ک خونریزی زیاده .

موقع خواب هم دوتا در امتداد هم استفاده میکنم .ن از شلوار معلوم میشه ن کثیفکاری داره .وقتی ک کم هس خونریزی از تامپون استفاده میکنم 

اون بزرگا ک اصلا چسب‌ ندارن و خوب نیستن نوار بهداشتی بالدار مارک مای لیدی بگیر طرفی ک‌چسب داره رو قشنگ بچسبون به لباس زیرت بعد دو طرف هم به چسبون به چپ و راست لباس زیرت دیگه تا دو روزم تکون نمیخوره حتما قبلی مارک بد بوده اینی ک میگم رو بخر فک کنم دونه ای ۱۵تا ۲۰باشه 

بچه ها ی خاطره بگم رفتیم سفر چند سال قبل زد من پریود شدم از شانس بدم پوشک ساده هیج جا نداشتن شوهرم ایزی لایف از داروخانه گرفته بود اصلا جلد روش توجه نکرده بودم ب شوهرم میگفتم چقدر این خوبه حتب شورت هم نمیخواد همیشه از این بگیرم بعدش فهمیدم چ تباهی بودم😂😂

اون بزرگا ک اصلا چسب‌ ندارن و خوب نیستن نوار بهداشتی بالدار مارک مای لیدی بگیر طرفی ک‌چسب داره رو قش ...

رنگش صورتی و یاسی نیست مای لیدی گرفتم انداختم بیرون نمیچسبید یا تاریخش گذشته یا هم من بلد نیستم اصلا نمیدونم چجوری رو لباس زیر قرار بدم

بچه ها ی خاطره بگم رفتیم سفر چند سال قبل زد من پریود شدم از شانس بدم پوشک ساده هیج جا نداشتن شوهرم ا ...

کلاس دهمی چند سال قبل ازدواج کردی؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰