من نوار بهداشتی بلد استفاده اش نیستم ی بار گذاشتم از لباس زیرم افتادم تو شلوار مدرسه ام یعنی نمیدونین با چ بدبختی خودمو رسوندم مدرسه نیوفته تو خیابون ابروم بره😂😂بعد از اون همش از اینا هست واسه زایمان میگیرن میخرم ولی خسته شدم خیلی اذیت میکنه من خونریزی ام زیاد نمیتونم ک نواربهداشتی استفاده کنم تعریف مارک دایلکس عصاره اسطوخودوس داره زیاد شنیدم اکثرا راضی بودن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون بزرگا ک اصلا چسب ندارن و خوب نیستن نوار بهداشتی بالدار مارک مای لیدی بگیر طرفی کچسب داره رو قشنگ بچسبون به لباس زیرت بعد دو طرف هم به چسبون به چپ و راست لباس زیرت دیگه تا دو روزم تکون نمیخوره حتما قبلی مارک بد بوده اینی ک میگم رو بخر فک کنم دونه ای ۱۵تا ۲۰باشه
بچه ها ی خاطره بگم رفتیم سفر چند سال قبل زد من پریود شدم از شانس بدم پوشک ساده هیج جا نداشتن شوهرم ایزی لایف از داروخانه گرفته بود اصلا جلد روش توجه نکرده بودم ب شوهرم میگفتم چقدر این خوبه حتب شورت هم نمیخواد همیشه از این بگیرم بعدش فهمیدم چ تباهی بودم😂😂
بچه ها ی خاطره بگم رفتیم سفر چند سال قبل زد من پریود شدم از شانس بدم پوشک ساده هیج جا نداشتن شوهرم ا ...
کلاس دهمی چند سال قبل ازدواج کردی؟
مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰