2777
2789

همه تلاشی کرده باشین شوهرتون نخوادتغییرکنه چکارمیکنید روند دادگاه داره طی میشه واقعا داره سخت میگدره هی اومد بهم امیددادوعمل نکرد رفیق باز بی مسئولیت بی تعهد واعتیادم اضافه شده چسبیده ب رفیقاش چون توجمعشون همه غلطی میکنن منم گیر کردم چون شرایط خانوادم طوری نمیتونم دیگ باهاشون زندگی کنم واذیتم چون انتخاب خودم بود چطورباهاش کناربیام خیلی داعونم

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتیاذ داره ولش کن اون ضرر میزنه بدن خودش تو غصه نخور خودت برو سرکار و خرج خودتو درار اونم ول کن ب ح ...

خیلی داره سخت میگدره فکرکردم باردوم خوشبخت میشم اینم اینطوری شد

چاره ای نیست دیگه مجبوری جدا بشی بعدشم تراپی برو زخم های روح و روانت رو درمان کن که دیگه اسیر انتخاب ...

دیگ چیزی ازم نمونده، هضمش سخته 

خیلی داره سخت میگدره فکرکردم باردوم خوشبخت میشم اینم اینطوری شد

عزیزم کاش خوشبختی هم مث مرگ سهم همه میشد ولی میبینی برا منو تو ک نشده من شرایط طلاق ندارم اینجام اذیتم و انواع درد و مرض عصبی گرفتم میام نینیسایت حرف میزنم خالی شم و خلاصه هزاران بار ارزوی مرگ میکنم خودکشیم کردما ولی قسمت اینه بمونم زجر بکشم ....تو اگه اجازع میده برو سرکار و بذار فقط اسمش تو شناسنامت باشه خودت خرج خودتو درار اونم ولکن شاید خدا رحم‌کرد اوردوز کرد مرد راحت شدی

عزیزم کاش خوشبختی هم مث مرگ سهم همه میشد ولی میبینی برا منو تو ک نشده من شرایط طلاق ندارم اینجام اذی ...

عزیزم درگیردادگاهیم میگ نمیخوام زندگی کنیم 

اعتیاد و خیانت وقتی باشه از نظر من یه ثانیه هم صبر نکن، خودت رو نجات بده خدا کریمه یه شغل خوب پیدا ...

سخته عزیزم خیلی فقط خودمم باخودم ازدواج دومم من گفتم خوشبخت میشم 

میدونم خیلی سخته ولی تو میتونی

اینهمه منتظربودم خونه بگیره گفتم میریم سرزندگی خودمون دوباره همون اتفاقات گذشته تکرار شد.. نمیدونم وجان ندارن کاش ایطور ادما زن نگیرن