2777
2789
عنوان

بحران 30 سالگی

75 بازدید | 20 پست

کیا سی سالشونه؟ 

در چه وضعیتی هستین؟ 

من خودم سه ساله ازدواج کردم و یه دختر هشت ماهه دارم، دلم برا اون روزایی که 23 سالم بود تنگ شده

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز
هیچ بحرانی نبود عاشق دوره سی سالگی هستم مسیر زندگیت پیدا میکنی دوستات بهتر میشن عاقل تر میشی تازه ا ...

چه دوستی پیدا کنم؟ 

همش تو خونه باید بچه داری کنم، حتی وقت ندارم یه دوش بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹ سالمه و خیلی خیلی خوشحالم که سنم رفته بالاتر هم ظاهرم بهتر شده هم افکار و سبک زندگیم اصلنم دوس ندارم به گذشته برگردم

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

وقتی ۴۰ سالت بشه دلت میخواست ۳۰ سالت باشه.الان ازش لذت ببر

بنظرم از این سن به بعد دیگه فرقی نمیکنه چند سالت باشه

از چی لذت ببرم سنم از همه چی گذشته، دیگه کسی تو سن من کلاس زبان نمیره، یا کلاس موسیقی، 

تو شهر ما فقط بچه ها این کلاسارو میرن

فقط تو خونه باید بشینم بچه داری کنم

۲۹ سالمه و خیلی خیلی خوشحالم که سنم رفته بالاتر هم ظاهرم بهتر شده هم افکار و سبک زندگیم اصلنم دوس ند ...

پیشونیم چندتا چروک افتاده

بنظرم از این سن به بعد دیگه فرقی نمیکنه چند سالت باشهاز چی لذت ببرم سنم از همه چی گذشته، دیگه کسی تو ...

اووو من ۳۰سالگی نشستم ارشد خواندم تازه بعضی کلاسمون ۳۵ ۳۶ سالشون بود 

کلاس زبان ورزش هم که همه میرن.

۳۰ اوج جوونیه 

اووو من ۳۰سالگی نشستم ارشد خواندم تازه بعضی کلاسمون ۳۵ ۳۶ سالشون بود کلاس زبان ورزش هم که همه میرن.۳ ...

ولا من دوره امرکن فایل انگلیش رفتم سطح یکش، تازه کلاس خصوصی رفتم ولی اونجا اکثرا بچه مچه بودن، استادا هم کم سن بعضی اولیا بهم میخندیدن

اووو من ۳۰سالگی نشستم ارشد خواندم تازه بعضی کلاسمون ۳۵ ۳۶ سالشون بود کلاس زبان ورزش هم که همه میرن.۳ ...

حالا دانشگاه اگه شرایطش باشه آدم تو هر سنی میتونه بره،ولی خب سنت کم باشه برای همه چی شوق و ذوق داری