2777
2789

دوتا دندون سطحی خراب داشتم اونا میخوایم درست کنیم الان نگا کردم دیدم دوتا هم از بالا خراب داره چرا دروغ وضعیت مالیمون اوکی نی من میگم گوشواره هامو بفروشم درستشون کنم قبول نمیکنه که کم کم درست میکنیم تا کم کم درست کنیم میرسن عصاب خرجشون بیشتر میشه شما بودید چیکار میکردید چطوری شوهرمو قانع کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست کن

وگرنه باید گوشوارتو بدی پول یدونه ایمپلنت

چون میگی۴تام هستن دیگه دهنتون کامل خالی میشه اینارو بکشین

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اگه خودش میگه کم کم درست میکنه دیگه بسپار ب خودش راست میگه گوشواره هاتو نگه دار حیفه

اون فک میکنه همون دوتاس گفته این ماه درست میکنیم ولی دو تا بالا رو هم الان دیدم

منم هی گفتم و هی شوهرم همینو گفت و هی بردم جایی که بیمه باشه ارزونتر و تا یه دندون خرابم شدن شش تا که رفتم نیمستمو فروختم و رفتم یجای خوب دندونام درست کردم و اومدم یخورده چشم و ابرو نازک کرد گفتم درد داشت دندونام باید یا میکشیدمشون یا درست میکردم دیگه بردم درست کردم اون کم کمه رو بده بهم کم کم تا دوباره نیم ستمو بخرم کم کم 

🤣🤣🤣