2777
2789

راستش قبلا هم گفتم که تولد پسرم بود و کلا یکی از مهمونا کاری کرد که خراب بشه

کلی زحمت کشیده بودم براش

حتی عکسای تولد هم خراب شد😞

هرکاری کردم نتونستم دلم رو آروم کنم، آخه تولد گل پسرم بود

اول خواستم تلافی کنم و یه کاری کنم که به قولی دلم خنک بشه

اما وقتی فکر کردم دیدم خب بعدش که چی؟ اون تولد که درست نمیشه، عکسا که درست نمیشه

برای همین یه تصمیم گرفتم

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

یکم برای خودم پس انداز داشتم 

زنگ زدم آتلیه یه وقت گرفتم، گفتم برای تولد میخوام

دیروز رفتیم آتلیه و چندتا عکس قشنگ از پسری گرفتیم

واقعا حالم خوب شد

احساس خیلی خوبی داشتم

یاد حرف مامانم افتادم، وقتی چیزی برای ما میخرید یا کاری میکرد، بعدش بیشتر از ما ذوق میکرد

اینارو گفتم که حس خوبم رو با شما هم شریک بشم 😍

حال دلتون خوب باشه همیشه🌈

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

چون پول داشتی حال دلت خوب شد ،،،ما پول نداریم هیچ وقت حال دلمون خوب نمیشه

سه تا بچه دارم  ،،برای اینکه شکم بچه هام سیر بشه نماز قضا اموات ،،ختم سوره های قرآن میگیرم ،،الهی حضرت زینب س شفاعت همه ی ما رو پیش خدا  کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پول داشتی حال دلت خوب شد ،،،ما پول نداریم هیچ وقت حال دلمون خوب نمیشه

پول زیادی نداشتم، پس اندازی بود که از خیلی وقت پیش جمع کرده بودم

چیکار کرده بود که تولدو خراب کرد؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چیکار کرده بود که تولدو خراب کرد؟

تیکه مینداخت، کیک تولد رو دخترش خراب کرد، عکسایی که قرار بود از ما بگیره کلا زوم کرده بود رو دخترش، فقط عکس دخترشو بهمون تحویل داد

تو همه چیز سرک می کشید و یهو تو‌جمع نظر میداد، باز اینا به کنار مهم نیست

اما کیک تولد و تیکه پروندن به مهمونا و این که اصلا جلوی دخترش رو نگرفت، اونم هرکاری که دوست داشت انجام میداد

کلی تزیین کرده بودم، یهو وسط مهمونی دخترش داد میزد همه اینارو بدین به منم، اونم وقتی حواسم نبود همه بادکنکارو از دیوار کند و داد به دخترش 🥴

من بودم کلا از زندگیم حذفش میکردم!!!

یوقت هایی نمیشه یسری از آدما رو حذف کنی

سعی میکنم درس بگیرم و رفتارم رو باهاشون تغییر بدم

باشد که رستگار شود

اما آدم ناراحت میشه 😞

یوقت هایی نمیشه یسری از آدما رو حذف کنی سعی میکنم درس بگیرم و رفتارم رو باهاشون تغییر بدم باشد ک ...

از تاپیکهاتون فهمیدم خواهرشوهرتون بودهاتفاقا منم سر یک مساله ای خواهرشوهرم رو اززندگیم حذف کردم

خدا
از تاپیکهاتون فهمیدم خواهرشوهرتون بودهاتفاقا منم سر یک مساله ای خواهرشوهرم رو اززندگیم حذف کردم

آخه میدونی من سعی میکنم رابطمون دوری و دوستی باشه

چون همسرم یدونه این خواهرو داره و میدونم خیلی دوستش داره، برای همین نمیتونم حذفش منم ولی خودم دوری میکنم که حداقل کمتر اذیت بشم

با این حال یوقت هایی مثل مهمونی همدیگه رو میبینیم

متاسفانه زبون تند و تیزی داره و یسری کاراش باعث میشه واقعا ناراحت بشم، البته نه تنها من که اون یکی جاریم هم دلخور میشه

یا مثلا یه کاری کرده که خانواده شوهرش زیاد دخترشو تحویل نمیگیرن، دلم برای دخترش میسوزه 🥺

با رفتار مادرش همیشه و همه جا ترد میشه

الان اینقدر خوبه آرامش دارم

انشالله که همیشه آرامش تو زندگیت برقرار باشه

آدم آرامش نداشته باشه واقعا زندگی به کامش تلخ میشه

تیکه مینداخت، کیک تولد رو دخترش خراب کرد، عکسایی که قرار بود از ما بگیره کلا زوم کرده بود رو دخترش، ...

درس شد ازین به بعد دعوتش نکنین

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
درس شد ازین به بعد دعوتش نکنین

اره 😅

بدجور