2777
2789
عنوان

ناراحت شدم اما خودم حال دلم رو خوب کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 17 پست
چرا شوهرت هم چین خواهر بی ادبی را باید دوست داشته باشه که اینقدر حسودی بچه برادرش میکنه و اون و دوست ...

راستش  رفتارش یجوریه، مثلا برای همسرم در ظاهر خودشو به آب و آتیش میزنه، برای برادرای دیگش هم همینطوره، برای پدرشوهرم هم همینطوره

خیلی زیر پوستی یه بار دعوای بزرگی بین اون دوتا جاریم راه انداخت بعد خیلی آروم خودش رو کشید کنار، اونا هم اصلا متوجه نشدن

اما واقعا کاری نمیکنه، کمکی نمیکنه برای همین همسرم فکر میکنه خیلی به فکرشه.و به فکر.بقیست

خب منم بخوام چیزی بگم شاید فکر کنه که دارم میونشون رو بهم میزنم، برای همین کاری ندارم

اما مسائلی که مربوط به خودم میشه رو اصلا کوتاه نمیام

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان همسرت وقتی عکسهارو دید چی گفت؟؟؟ بازم فکر میکنه خواهرش از روی خیرخواهی عکسهارو خراب کرده؟؟؟؟ ...

😅 هنوز نشونش ندادم

چیزی نمیگه، فک میکنه بچست دیگه دلش خواسته تو عکسا باشه

کلا اینطوری فکر میکنن

منم واقعا حوصله بحث کردن ندارم، واسه همین چیزی نمیگم بهش

اما شاید سر یه فرصت به خواهر شوهرم یه گوشزدی بکنم

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️