2821
2789
عنوان

شما بودین این کفشها رو میخریدین

621 بازدید | 39 پست

این کفشها خوشگل به نظرتون یانه  سنمم 32 سال هست

تعداد رای : 69
نظرسنجی
خوشگله
48
69%
زشته
21
30%
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

۱۴۹ تومنه؟

یا کدشه؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
۱۴۹ تومنه؟ یا کدشه؟

قیمتشه

عزیزم منم ازین مدل دارم ..خیلی شیکه تو پا 

ی مانتو سویت شتری رنگ و شلوار جین زغالی و ی شال پلنگی دارم که با مانتوم سته 😁😁خیلی با کلاس میشم توش 😂😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
2825
2823
2791
2779
2792