2777
2789
عنوان

کهیر ...کسی ازش میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 27 پست
خطرناک نیست داروخونه بدونه نسخه میده.

نه واسه بچه ها دکتر میده. من از شربت پسرم میخورم خوب میشم . واسه همه نوع حساسیتی خوبه

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شکلات این شکلی شد شکلاتی ک توش دارچینم داشت خیلی میخارونه خودشو از بعد از ظهر نگران شدم اخه بعد ...

منم چند روز پیش دارچین خوردم کل بدنم کهیر زد رفتم کلینک ی امپول زدم درجا خوب شدم

اها مرسی عزیزم .شما حالت تهوع هم داشتی؟

نه. 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
بعد شکلات این شکلی شد شکلاتی ک توش دارچینم داشت خیلی میخارونه خودشو از بعد از ظهر نگران شدم اخه بعد ...

عزیزم اگر بالا آورده ببرش الان یه درمانگاهی جایی چون کهیر خدایی نکرده از داخل هم میزنه مواقعی که شدید باشه اصلا سرسری نگیر من خودم از بچگی داشتم

حالت تهوع هم داره .اینم علائم کهیر هست ..؟

فکر نکنم. تا حالا ندیدم کسی کهیر بزنه تهوع داشته باشه

شاید ویروس باشه عزیزم بهتره ببریدش دکتر ولی به هر حال توصیه هایی که برای خارش بدنش گقتم صد در صد مفیده

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
چون حالت تهوع گاهی واره بیشتر نگرانم کرده

ممکنه به چیزی که خورده حساسیت داشته که از علایمش کهیر و تهوع هست . ولی برای اطمینان اگه ادامه داشت حتما ببریدش دکتر