2777
2789
عنوان

کهیر ...کسی ازش میدونه

4778 بازدید | 27 پست

بدن پسرم یهویی ب خارش افتاد علامتی مثل کهیر ایجاد شد هر لحظه ی قسمت بدنشه دست پا شکم سر صورت میخام فردا ببرمش پیش متخصص نگرانم تا فردا چیزیش نشه.

خطرناکه ؟ کسی تجربشو داشته

سالی یه بار میزنم

گرمی خورده؟

متخصص نمیخواد ک ببرش یه درمانگاه امپول بزنه خوب میشه چیز خطرناکی نیس ک

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگران نباش ولی پیگیر باش حتما دختر منم دو سال پیش به شدت درگیر بود یهو بدنش می ریخت بیرون وحشتناک کلی هم آزمایش دادم علت نامشخص بود خودش هم خوب شد خدا روشکر  بیشتر بهار و پاییز تنش می ریخت بیرون 

چیزی خورده که تو  بدنش حساسیت ایجاده کرده..حالا یا خوراکی یا دارو یا .‌‌‌...

بهش چیزای خنکی بده مثل دوغ یا ماست

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

من الان دستام کهیر زده. به یه چیزی حساسه . گوجه تخم مرغ  بادمجون .سیب زمینی . یا شربت اموکسی سیلین . من به دستکش ظرفشویی هم حساسیت دارم

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
چی خورده؟ب چیزی حساسیت نداره؟من ب نسکافه حساسیت داشتم همینطوری شدم رفتم دکتر ی آمپول زدم خوب شدم

بعد شکلات این شکلی شد شکلاتی ک توش دارچینم داشت خیلی میخارونه خودشو از بعد از ظهر نگران شدم اخه بعد اون شامشو خورد ی ساعت پیش چند بار بالا هم اورد گفتم بیمارستان نبرم ببرم پیش متخصص .اولین بار این شکلی شده.دور بر چشماش هم میخارونه ی خرده ورم کرده

اگه شربت سیتریزین داری بهش بده زود خوب میشه

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
بعد شکلات این شکلی شد شکلاتی ک توش دارچینم داشت خیلی میخارونه خودشو از بعد از ظهر نگران شدم اخه بعد ...

اگه داری ی قاشق مربا خوری هیدروکسی زین بهش بده

اگه خیلی اذیته شوهرتون بفرست داروخانه بگیره براش

اگه کرم اوره اوسرین داری بزن براش برای خارش خوبه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
بعد شکلات این شکلی شد شکلاتی ک توش دارچینم داشت خیلی میخارونه خودشو از بعد از ظهر نگران شدم اخه بعد ...

احتمالا ب موادی توش آلرژی داشته...بهش شربت سیتریزین میده حتما دکتر...اما اول نشونش بده 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar