2777
2789

من جنين فريز دارم دكتر فقط ال دي و سينافكت داده تا پريود شم برم مركز شما قبل پريودي كه اون دوره انتقال داشتين

استراديول مصرف نميكردين؟؟؟؟ مطميناا برم مركز بهم ميدن من سوالم قبل از پريود شدنه

اخه يسري انتقال داشتم اينجوري يادمه كه از قبلترش ميخوردم ميشه راهنماييم كنين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه قبلش فقط ال دی و اون ماهی ک میخواستم انتقال بدم هم پروژسترون هم استرادیول داد

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

عزیزم من هم این ماه قراره انتقال بدم گفته یک تا سوم پریودی بیا اخوب قراره چیابهم بده دارو این سری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

ماهی ک انتقالو انجام دادم:استرادیول از روز دوم پریودوامپول وشیاف پروژسترون از روز۱۴

قبلسم ک کلا هیچی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
ماهی ک انتقالو انجام دادم:استرادیول از روز دوم پریودوامپول وشیاف پروژسترون از روز۱۴ قبلسم ک کلا هیچ ...

چندمین انتقالت بود ازمایشات ایمنی رودادی

چندمین انتقالت بود ازمایشات ایمنی رودادی

دومین انتقالم بود

نه انتقال قبل خواستم انجام بدم..دکتر خودم و ی دکتر ایمونولوژی ننوشتن..اینسری میخوام حتی شده ازاد انجام بدم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
دومین انتقالم بود نه انتقال قبل خواستم انجام بدم..دکتر خودم و ی دکتر ایمونولوژی ننوشتن..اینسری میخو ...

اره حتما انجام بده ایشالله این سری نتیجه میگیری شما میدونی داروهایی که توسیکل انتقال میدن چیان

بستگی به شرایط داره بعضیا سرم دارن استرادیول و انوکسا یا هپارین میدن بهشون

انوكساپارين و شياف براي بعد انتقال نيس؟ اخه دكترم گفتم شايد يادش رفته بااااشه طبق انتقال قبليم ميگم درست يادم نمياد سه سال پيش بود فكر كنم اسپرينم بهم داده بود😑

عزیزم من هم این ماه قراره انتقال بدم گفته یک تا سوم پریودی بیا اخوب قراره چیابهم بده دارو این سری

يعني تا قبلش چيزي ندادن ديگه درسته؟؟؟ من چون يبار انتقال داشتم قاطي كردم حس ميكنم همه رو نداده

اره حتما انجام بده ایشالله این سری نتیجه میگیری شما میدونی داروهایی که توسیکل انتقال میدن چیان

عزیزم گفتم..من دکترافلاطونیانم..قبل سیکل ک هیچ دارویی هیچی..وقت تخمک کشیم ک امپول وایناس..موقع انتقالم میگه از روز دوم پریود روزی سه تا استرادیول..روزچهارده سونو بعدم امپول وشیاف پروژسترون وقرص فموبرا ک مکمله

يعني تا قبلش چيزي ندادن ديگه درسته؟؟؟ من چون يبار انتقال داشتم قاطي كردم حس ميكنم همه رو نداده

ن هیچی نداده

ماه قبلش فقط ال دی و اون ماهی ک میخواستم انتقال بدم هم پروژسترون هم استرادیول داد

از چه روزي يادتون مياد؟؟؟ اگه روز دوم و سوم باشه كه بمنم ميدن قطعااا چون هنو به اون مرحله نرسيدم

استرادیول واسه پریود بعدیه

یعنی پریود شدید میرید استرادیول میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍