2777
2789
عنوان

براي انتقال جنين چه داروهايي بهتون دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20393 بازدید | 50 پست
من ابن سینا میرم به شما چی دادن چی گفتن به من ال دی داد گفت ۱۸ ام بیا امپول بزنم نپرسیدم امپول چی&nb ...

من الي دي رو پريود قبلي خوردم از ١٨ هم سينافكت زدم تا ال دي تموم شد و پريود شدم الان سيكل انتقالم

من الي دي رو پريود قبلي خوردم از ١٨ هم سينافكت زدم تا ال دي تموم شد و پريود شدم الان سيكل انتقا ...

منم ماه پیش ال دی خوردم فقط اون امپولو نزدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشهاشون فرق ميكنه من سري پيش ال ديم نداشتم جنيناتون براي٧ سال پيشه؟؟ چند بسته دارين؟ من يبسته برا٤ ...

ن مال ابان امساله مال من سری پیش هم همین بود تغذیه اینا چه میکنی

ن مال ابان امساله مال من سری پیش هم همین بود تغذیه اینا چه میکنی

كيفتيت جنيناتون بهتر بود؟ يا بدتر نسبت به ٧ سال پيش ميگمااا

من كه شوهرم عمرا باز بياد همين به زور راضيش كردم انتقال بدم🥺اميدوارم اكه خيرمه مثبت بشه چون اخرين تلاشم در وا

كيفتيت جنيناتون بهتر بود؟ يا بدتر نسبت به ٧ سال پيش ميگمااا من كه شوهرم عمرا باز بياد همين به زور ر ...

لامصبااصلا نگفتن کیفیتشونو