2777
2789

خودم به شخصه وقتایی ناراحتی بینمون پیش میاد به همه چی فکر میکنم جز زندگی کردن باهاش.  روزم به بطالت میره 

هرروز صبح از روز اول عقدمون چون ی چندروز پیام صبح بخیر می‌فرسته ولی انگار براش شده تکرار . وقتی ج میدم و میپرسم خودش چطوره اینا میخونه و ج نمیده .. البته بعدش زنگ میزنه ولی این محلی کردنش اعصابمو بهم میریزه ‌‌‌... دارم فکر میکنم میتونستم با ی آدم بهتر ازدواج کنم 😔 خدایا بازم شکرت 

من ی دختر پرشروشیطون بودم .

شما چطورید از همسرتون راضی هستید

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۳ ساله  و خورده ای  هست ازدواج کردم، فرمول زندگی نه تنها ساده نیست بلکه پیچیده هم هست، عزیزم روز و شبتو منوط به حال همسرت نکن. اینجوری میبازی. مستقل باش برنامه های شخصی فراوون داشته باش،  هر روز سر ساعت مشخص پیام نده ، همون لحظه با دو تا جمله کلیشه پاسخ نده، پیام دادنو به حداقل برسون، تلفن بزن ولی هر روز نزن، دایم پیگیر نباش، پیگیری مداوم اصلا جذب کننده نیست و خیلی زود بکنواخت میشه

من ۱۳ ساله  و خورده ای  هست ازدواج کردم، فرمول زندگی نه تنها ساده نیست بلکه پیچیده هم ...

امشب ی پیج دیدم از دوتا از همسهریام .. با عشق ازدواجکرده بودن حسودی نکردم ولی قبطه  خوردم اینکه من خیلی ۲۰ و درجه یک نیستم ولی اونطور رفتار کردنشم در حد من نیس .. ناراحت شدم و جوری محترمانه ی بهونه آوردم ک پس فردا نمیتونم بیام خونشون چون اونام مهمون دارنگفتم مهموناتون  رفتن بعدا میام ولی خوند وج نداد ... 

من تاپیک در مورد نامزدم زیاد زدم فقط ۴ماهه ازدواج کردیم ولی اخلاقاش گاهی اوقات غیرقابل تحمل میشه 😔 به خونوادمم بعضی جیزا نگفتم همونایی تاپیک کردم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران