2777
2789
عنوان

بیا از دلتنگی هات بگو...هرچیزی که دلتنگشی

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 74 پست
منم دلتنگم واشه بغل کردن یه بچه که نمیدونم چراخدابهم نمیده خیلی دلم گرفته😭😭😭😭

انشالله خدا دامنتو سبز میکنه غصه نخور عزیزم 

میدونم درد بزرگیه

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتنگه چهره ای هستم که نمیدانم خاک با اوچ کرده است ..همسر عزیزم ۲۱یکمین سالگرد ازدواجمون را بهت تبریک میگم جان بچه هات امشب بیا بخوابم تا باهات دردل کنم دیدی تو بی وفا بودی چرا تنهام گذاشتی راستی محمد بزرگ شده شبیه خودته ولی اخلاق مثل تو نیست😪😪 میدونم از دستم ناراحتی پنج ساله که نشد بیام سر مزارت خودت میدونی که نمیشه عزیزم برا دعا کن تا برگردم به خونه زندگیم

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
فقط دلتنگ پدر و مادرم هستم که امسال از دست دادمشون مخصوصا بابای عزیزم  دلتنگ خونه ای هستم که ...

خدا رحمتشون کنه

همه ی خونه ها صفا نداره خیلیاشون پره درده

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
خدابیامرزه  با این حرفت قلبم لرزید من خیلی وابسته پدرومادرم دوس دارم الان بابام و مامانمو بغل ...

توهرفرصتی بغلشون کن،من به هربهانه ای پدرمو بغل میکردم ودستشو میبوسیدم خیلی دلم هواشو کرده یه پیراهن ازش مونده برام که هرروز بوش میکنم 

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
عجب تاپیکی زدی دختر  ما رو بردی تو چه عالمی

انشاالله دلتنگ روزایی بشین که پراز خاطرات خوبه

برای منم دعاکنیدخداصلاح بدونه ومنم مادربشم 😭😭😭😭

انشاالله خدا دامنتو سبز میکنه ویه نی نی زیبا بهت میده

دلتنگه چهره ای هستم که نمیدانم خاک با اوچ کرده است ..همسر عزیزم ۲۱یکمین سالگرد ازدواجمون را بهت تبری ...

خدارحمتشون کنه😔