2777
2789
عنوان

بیا از دلتنگی هات بگو...هرچیزی که دلتنگشی

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 74 پست
توهرفرصتی بغلشون کن،من به هربهانه ای پدرمو بغل میکردم ودستشو میبوسیدم خیلی دلم هواشو کرده یه پیراهن ...

😭خیلی سخته غم پدر مادر خدابهت صبر بده 

بنظرم اینکه بعد این دنیا همه دیگ رو تو دنیای دیگ میبینیم شاید دل کسایی که عزیزی زو از دست دادن اروم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭خیلی سخته غم پدر مادر خدابهت صبر بده  بنظرم اینکه بعد این دنیا همه دیگ رو تو دنیای دیگ میبین ...

مخصوصا پدر،ازوقتی فوت کرده حس میکنم بی کس ترین وبی پناهترین آدم روزمینم

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
دلم واسه رفیقای فوت شدم تنگ شده💔💔💔 حمیدرضا💔 محمدجواد💔 دانیال💔

خدا رحمتشون کنه🌹

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
😔😔خیلی حس قدیم خوب بود..نمیدونم..فک کنم یک جایی توی زندگی گم شدیم

اره الان فک میکنم چقد دلم شاد بود چه دغدغه ای کمی داشتم مثلا ارزووداشتم یه لباس قرمز دختر همسایمون داشت منم داشته باشم  ولی الان😔😔

الهی ،،عزیزم خدا برات بهترینارو رقم بزنه ان شاءالله 

ممنون عزیزم همچنین برای شمامنم ده ساله منتظرم تاببینم کی خدابهم نظرمیکنه بعضی وقتامیگم شایدمن لایق مادرشدن نیستم😥😥😥😥

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

دلتنگی همه ی ادما مثل هم نیست

یکی دلتنگ عشق یکی پدر ومادر یکی فرزند یکی دلتنگ خاطرات تلخ وشیرین گذشته و...

برای دلاتون ارامش ارزومیکنم چیزی که خودم شدیدا بهش احتیاج دارم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
خدابیامرزه  عالی بود متنت

ممنون عزیزم 

دوست دارم بقیه غم منو بفهمن تا قدر پدر و مادرشون رو بیشتر بدونن

قدر یه لحظه کنارشون بودن رو ...قدر حتی بداخلاقیاشون رو  

کاش تا دیر نشده قدر همو بدونیم 

عشق یعنی زندگی با یاد تو
ممنون عزیزم همچنین برای شمامنم ده ساله منتظرم تاببینم کی خدابهم نظرمیکنه بعضی وقتامیگم شایدمن لایق م ...

قطعا تو بهترین مادرروی زمین میشی صبورباش عزیزم خدا حتما دامنتو سبزمیکنه 🙏🙏

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

دلم براش تنگ شده خیلی هم تنگ شده ولی 🥺

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»