2789
عنوان

عجیبترین چیزی که از یه بچه شنیدین چی بوده(در ارتباط با تناسخ منظورمه)

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 65 پست
بله معلومه مسلمانم ولی عجیبه برام بضی چیزا که میشنوم

این جهان سراسر رازه که حتی گاهی علمم نمیتونه پاسخی براش پیدا کنه اما در این مورد که شما گفتین بچه ها قوه تخیلشون بالاست 

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشم سوم نیست همه اش مال افکار و تخیالتشون و ابعاد روانی داره 

اره.به من گفتن تا ۵سالگی طبیعیه و اتفاقا نشونه هوش بالای بچس اما بعد ۵سالگی باید بیشتر بررسی بشه.دختر من که۲ونیم سالشه و با یه ماه بی توجهی دیگه تکرار نکرد 

وقتی پسرم ۶سالش بود شب اصلا نخوابید فقط گریه میکرد منو سفت بغل میکرد میگفت مامان فردا یه بچه ای میمیره پسر عموم که همسنه خودش بود تصادف کرد مرد

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
وای چ ترسناک

روح رو اعتقاد دارم چون شنیدم میگن تا چهلم توی خونش هست و چون عموم اینا هم اونجا زندگی میکردن بعید نبوده که روحش رو ببینه میگن بچه زیر5 سال چشم سوم دارن و میبینن ارواح رو اما تناسخ رو اعتقادی ندارم

راستش سخته توضیح دادن فقط اینکه تناسخ رو شنیدین؟مثلا داستانایی که بچه ها در مورد تناسخ میگن جوری که ...

بله 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
برمیگرده به تناسخ

میدونم تناسخ چیه

میگم همچین موردی ندیدم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤