2789
عنوان

عجیبترین چیزی که از یه بچه شنیدین چی بوده(در ارتباط با تناسخ منظورمه)

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 65 پست
راستش سخته توضیح دادن فقط اینکه تناسخ رو شنیدین؟مثلا داستانایی که بچه ها در مورد تناسخ میگن جوری که ...

مم زیاد اینجوری میشم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادربزرگم که فوت کرد
با شنیدن خبرش دختر عموم زیمان زودرس کرد و بچش تا چهلم تولدش دستاش رو روبه ی سمت میگرفت که هیچکس نبود و گریه میکرد
دختر پسرعموم که 3 سالش بود به دختر عمه اش همون که تازه بهدنیا اومده بود میگفت عزیز ازش پرسیدن میگفت خودش گفته من عزیزم (به مادربزرگم میگفتن عزیز)
زن عموی من به دعانویس اعتقاد داره رفته گفتن که روح مادربزرگم وارد کالبد اون نوزاد شده

خیلی عجیبه دنیای بچ ها میگن تا چهارسال چشم سوم دارن

چشم سوم نیست همه اش مال افکار و تخیالتشون و ابعاد روانی داره 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

تناسخ که نه ولی دخترم ۴ سالش بود یه بار گفت مامان قبل اومدنمون به این دنیا ما یه جایی باهم بودیم خدا هم پیشمون بود مدرسه هم نمی رفت بگم از کسی شنیده همش پیش خودمه 

حلالم کنید و خدانگهدار   
خیلی عجیبه دنیای بچ ها میگن تا چهارسال چشم سوم دارن

اره میگن.به من میگفتن پرنده بخر بذار خونه تا با پرنده مشغول شن و به بچه کار نداشته باشن و یه سری سسشعر این مدلی.اما با یه روانشناس صحبت کردم گفت فقط واکنش نشون نده.وقتی جواب گرفتم دیدم واقعا فقط تخیله