2777
2789
عنوان

به هم فکریتون نیاز دارم

40 بازدید | 4 پست

سلام خوبید وقتتون بخیر 

خانوما من یه دختر 6ساله دارم،خودمم 24سالمه کم سن وسال بودم ازدواج کردم و ناخواسته باردار شدم و خیلی بچه بودم ک مامان شدم و از اونجایی ک خیلی اذیت شدم دیگه اصلا و ابدا نمیتونم به بچه فکر کنم (میدونم سنم کمه) و از اونجایی که دوسدارم پیشرفت کنم و یه کاری داشته باشم بنظرم با یه بچه هم خیلی سخته ولی شوهرم و اطرافیان (خونواده خودمو شوهرم) خیلی اذیت میکنن و هردقه میگن مگه نمیخای بچه بیاری 

خسته شدم از بس بهشون گفتم زندگی خودمه و دوباره میگن

و از همه مهمتر شوهرم🥲

حالا بیاین بگین من چیکار کنم واقعا😭

ی گوش در یکی دروازه😏

بچه هم بیاری باز یچیز دیگه پیدا میکنن که گیر بدن

ولششش

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو نه نمیخوام یه دونه بسمه، مگه بدن اوناست که اجازه میدی برات تصمیم بگیرن! میان بچه تو نگه دارن تو به خودت برسی یا مشکل مالی بود خرج بچه رو میدن که دخالت میکنن؟! سال دیگه که رفت مدرسه تایمی که مدرسه س میتونی پاره وقت کار کنی یا به خودت برسی و کلاسی چیزی خواستی بری! تازه میخوای از اسارت دربیای میخوان بدتر درگیر دوتا بچه بشی😐 منم پسرم 6ساله س امروز واسه واکسن برده بودم گفتن بارداری بعدیت فلان و اینا در جا گفتم ناخواسته هم باردار بشم میرمم سقط میکنم! بدن و زندگی من به کسی ربطی نداره