2777
2789

خیلی دلم میخواد لاغر بشم اما طبع بلغم نمیزاره و تا یکم وزن کم میکنم بر میگرده 😞یه سره دارم غصه میخورم تورو خدا اگه رژیمی گرفتین که نتجه اش عالی بوده به منم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره این روش خوبیه   یه مدت که رژیم بودم 10کیلو کم کردم یهو اصلا انگار دنیا داشت تموم میشد ...

من سه سال این روش دارم از ۹۷ به ۶۵ رسیدم ۳ سال ثابت کردم 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
من ناهار رو حذف کردم تغییر سایز و وزنم مشهود بود تا اینکه کرونا گرفتم و رژیمم ول شد 

من از ماه رمضون شکر و قندو حذف کردم خیلی رعایت میکردم کالریامو با مانکن میشمردم و به همون اندازه حلقه میزدم که در عرض دو سه ماه از 65رسیدم 55بعد یهو انگار نا امید شدم شروع کردم به خوردن به اضافه ی عذاب وجدان شدید

من از ماه رمضون شکر و قندو حذف کردم خیلی رعایت میکردم کالریامو با مانکن میشمردم و به همون اندازه حلق ...

وای من از بعد زایمانم بشدت معتاد شیرینیجات شدم نمیدونم چیکار کنم.قبلا با کالری شمار مانکن کار کردم اما ازش زده شدم دوس دارم خودم بتونم رو خودم کنترل داشته باشم مثل همون دوستمون ک گفت با کم خوری لاغر کرده.کاش یه دارویی بود آدم میخورد از چیزای شیرین بدش میومد بخدا😂😂😂

وای من از بعد زایمانم بشدت معتاد شیرینیجات شدم نمیدونم چیکار کنم.قبلا با کالری شمار مانکن کار کردم ا ...

خب اخه تقصیر ما نیست باور کن هیچی اندازه شیرینی خوشمزه نیست😂

وای من از بعد زایمانم بشدت معتاد شیرینیجات شدم نمیدونم چیکار کنم.قبلا با کالری شمار مانکن کار کردم ا ...

بعد اصلا بعضی هم سنای خودمو میبینم که ژنتیکی لاغرن و به فکر لاغری نیستنو 50کیلو هستن خیلی ناراحت میشم میگم خدایا طبع بلغم استعداد چاقی، چاقی از طرف خانواده اونوقت بعضیا از شدت لاغری داره گریه میکنه که چاق بشه😐😞

بعد اصلا بعضی هم سنای خودمو میبینم که ژنتیکی لاغرن و به فکر لاغری نیستنو 50کیلو هستن خیلی ناراحت میش ...

بخدا منم حسرت همینو میخوردم😂😔حالا من خانوادم همه لاغرن منم توشون تپلی ام.من به عمه ام رفتم . لعنت ب این استعداد😂خواهرم بیش از من همه چی میخوره اما لاغره اخه ادم چطور انگیزه بگیره😂😂😂

عزیزم یکم با جزییات میگی چطوری؟شیرینی جات رو چطور؟

۶ ماه به خودم سختی دادم کل تنقلات حذف کردم شیرینی و قند و شکلات همه تنقلات،شام حذف کردم کاهو و هویج زیاد میخوردم ناهار فقط ۶ قاشق برنج یه ملاقه یا دو دقیق یادم نیست خورشت میخوردم یا یه تیکه مرغ کاهو خیلی میخوردم ۴۵ دقیقه ورزش و رقص هر روز، بعد که به وزن دلخواهم رسیدم کم خوری دارم البته هنوزم شام نمیخورم به جاش کاهو و هویج و خیار و کدو سبز میخورم

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘