2777
2789
عنوان

بچه ها واس رشد مو و قطع ریزش مو

89 بازدید | 4 پست

واس مو چ پیشنهادی دارید .. روزانه ی مشت پُر موهام میریزه و ۴ ماه دیگه م عروسیمه میخوام موهام بلند شه .

کرونا گرفته بودم قبلا و اینکه سابقه تیروئید دارم ولی با همه اینا این حجم از ریزش خیییلی غیرطبیعیه . 

لطفا راهکاراتون بگید ... مرررررسی

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

من زینک هرروز میخورم و دکترم گرفت باید حتما روزی ۱۰۰ گرم گوشت تو وعده غذاییت باشه .. بارهمین دوتا خیلی خیلی بهتر شده

دوستدار حیوانات ♥️دخترم انقدر دوستت دارم که تو را هیچ گاه به دنیا نمی آورم ..♥️ حتما حتما بخوان ⬅️دوست صمیمی داشتم به اسم مبینا که از خواهر نزدیک تر بود بهم .. ۳ روز مونده بود به تولدش بحث کوچیکی کردیم که ازش خیلی ناراحت شدم … و قصد داشتم به دلیل ناراحتی که ازش داشتم به تولدش نرم ..روز تولدش شد و ساعت ۷ ۸ شب شده بود و هنوز نرفته بودم اما یهو گفتم بزار برم تولد بهترین دوستمه و همو بغل میکنیم همه چی یادمون میره .. بهش تکست دادم عزیزترین خواهر دنیا منو ببخش و من دارم میام تولدت .. اما این اخرین پیام من بود .. او روز تولدش به اتوبوس خورده بود و حالا تمام زندگیم به این میگذرد که آیا کینه به کسی که دوستش داریم ارزشش را دارد ؟ …آیا ارزش دارد به او همین الان نگوییم دوستت دارم ؟ ..♥️ 

اول ازمایش بده اگه مشکلی نبود هیرویت بخور. پیازو با آلوورا بریز داخل غذاساز کامل له شن بعد از صافی رد کن یه قاشق روغن زیتون بریز بعد داخل یه ظرف اسپری بریز و بزن به ریشه موهات 30دقیقه بمونه اگه بیشتر بمونه چ بهتر. 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص زیتک پلاس بخور 

واسه بلندی مو تو حموم روغن رزماری قاطی شامپوت کن ۵ دقیقه سرتو باش ماساژ بده 

روغنو کامل نریزی تو کل شامپو😅

من موهامو کوتاه کردم الان دارم میزنم واقن داره جواب میده خودم که تعجب کردم

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

سلام دختر زیبا 

شبت بخیر 

نیومدم نمک رو زخمت بپاشم ولی اومدم بهت بگم یه چیزی رو فراموش کردی 

به نظرم برو خداروشکر کن کسی که شوهرت باهاش بهت خیانت کرد ج...ار...یت بود چون اگر غریبه بود شاید همین الان هم داشتی تو منجلاب دست و پا میزدی و به انواع بیماری های گوناگون هم دچار میشدی چون نمیفهمیدی داره بهت خیانت میشه ولی چ..ون اون زن آشنا بوده تمام نشانه ها هم جلوی چشمت بوده 

بعدشم عزیز من فکر میکنی اگر زنی به نام جار....یت وحود نداشت بازم شوهرت وفادار بود ؟؟

نه عزیزدلم شوهرت با یکی دیگه بود چون به شدت مرد ..ه..یز و تنوع طلب خودشیفته و طلبکاری بود  ...پس مقصر اصلی پاشیده شدن زندگیت ج...اریت نیست اون نبود بقیه بودن پایه ه...رزگی شوهرت باشن ج...ا...ریت فقط وسیله بوده وگرنه هر کس دبگه ای میتونست جای اون باشه مقصر اصلی ذا...ت ه...یز و خراب شوهرته انقدر کینت نسبت به اون زن زیاد شده که مقصر اصلی رو فراموش کردی ...اینکه از آشنا زخم خوردی میتونه تجربه خوبی باشه حتب دردی که شما تجربه کردی به تجربه های منم اضافه کرده 

میدونم تایپکایی که قفل میکنی درد و دله ولی خوب بدون ماهم دلمون میخواد با همین عقلای محدود و تحربیات محدودمون کمکت کنیم و برات دعا میکنیم 💙🌼

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته