2777
2789
عنوان

دختر خالم داره میره اونور

223 بازدید | 14 پست

دختر خالم تک بچه هست، بیست دو سالشه مامانش از وقتی ده سالش بود میگفت یه کارایی دارم انجام میدم از الان باید زبان یاد بگیره و بره مهاجرت کنه، اونم بهترین دانشگاه قبول شد درسشو تموم کرد و حالا برای درجات بالاتر داره میره و کلا بعدشم اونجا کار پیدا کنه وهمونجا هم زندگی کنه، ولی موندم چرا باید همین یه دونه بچه رو هم که داره الان میزاره بره و ازش دور شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فهمیده صاحب بچه نیست . مادر بچه است و موظف بوه رو در مسیر رشد و سلامتی قرار بده

پس حس همبستگی وقتی روزای سخت داری جز مادر کی میتونه بیاد دلسوزانه ازت مراقبت کنه، دوری خیلی سخته اونم از تنها بچه ات

پس حس همبستگی وقتی روزای سخت داری جز مادر کی میتونه بیاد دلسوزانه ازت مراقبت کنه، دوری خیلی سخته اون ...

چه تفکرات اشتباه و سمی . بچه مگه پرستار؟؟ ما در این دنیا کاملا تنها هستیم و باید خودمون این بپذیریم . بقیه میتونن به واسطه لطف ، پول ، فامیلی و محبت  و... در کنار ما باشن گاهی

دقیقا تفاوت اون مادر با بقیه اینجا مشخص میشه دیگه که تونسته همچین بچه ای تربیت کنه

بنظرم ادمای موفق تو زندگیشون دنبال این نیستن بچه رو ب بهونه عصای پیری و ی موجود وابسته بدنیا بیارن چون ب اهدافشون تو زندگی رسیدن و درک میکنن اون بچه ی انسان مستقله

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
پس حس همبستگی وقتی روزای سخت داری جز مادر کی میتونه بیاد دلسوزانه ازت مراقبت کنه، دوری خیلی سخته اون ...

واااای تا حالا به هیییچ بنی بشری وابسته نشدم و اجازه هم نمیدم کسی بهم وابسته بشه، یعنی چی مگه قرار پدر و مادر تا ابد جر بچه هاشون رو بکشن اونم چی در مسیر رشید و تکامل..

احسنننت به چنین پدر و مادری که فرزند مستقل و عاقلی به ثمر رسوندن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چه تفکرات اشتباه و سمی . بچه مگه پرستار؟؟ ما در این دنیا کاملا تنها هستیم و باید خودمون این بپذیریم ...

مگه میگم بچه پرستاری کنه، میگم مادر پرستاری  دخترشو بکنه، پشتش باشه. اگه یه اتفاقی براش افتاد دور ورش کی هستن مگه اونجا. مادرش هر روز میبیندش تا ازدواج کنه حداقل با همسرش باشه یه چیزی اخه دختر مجرد تک و تنها تو کشور غریب، دست تنها

مگه میگم بچه پرستاری کنه، میگم مادر پرستاری دخترشو بکنه، پشتش باشه. اگه یه اتفاقی براش افتاد دور ور ...

مادر تا سن ۱۸ سالگی تربیت میکنه پرستاری هم میکنه مسیر رشدم نشون میده . فطعا از همچین مادر قوی  و آگاهی دختر قوی تربیت شده مثل خیلی از مهاجرای دیگه میره و زندگی میکنه

هرکسی هم که میگه دختر تنها نباید بره خارج یا ضعیف یا حسود