خانوما من پانزده سالمه خوابیدم صبح دیدم پریودم نشت کرده به ملحفه ام حالا اونارو در آوردم انداختم لباسشویی همه چی و درستش کردم فقط نمیدونم به مامانم چی بگم خیلیییی خجالت میکشم و هیچ وقت مستقیم نگفتم بهش چیزی و همیشه اون برام نوار میزاره تو کشو میدونم خودش میفهمه ولی چه بهونه ای بیارم که چی ریخته مثلا🥲🥲🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدون خجالت بهش بگو پریود شدم،ایشون باید خیلی زودتر ازینا درباره ش باهات حرف میزده ،خودش باید خجالت بکشه
هر وقت لازمه،هر چی لازمه بی خجالت بهش بگو،ازون امن تر تو زندگیت نیست
اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘
بدون خجالت بهش بگو پریود شدم،ایشون باید خیلی زودتر ازینا درباره ش باهات حرف میزده ،خودش باید خجالت ب ...
اولین پریودم نیست که فقط گفتم دیگه من خیلی خجالتیم و حدود یه ساله پریود میشم ولی از قبل اون اونقدر تحقیق کردم که خودم همه چی میدونستم تو بار اول و خیلی عادی بود برام
اولین پریودم نیست که فقط گفتم دیگه من خیلی خجالتیم و حدود یه ساله پریود میشم ولی از قبل اون اونقدر ت ...
کلا بی خجالت باهاش برخورد کن،من این اشتباهو کردم و برام بد شد،مامانم جدی و سرد بود رفتارش،منم خودمو ازش دور نگه میداشتم،تو اینکارو نکن
اینکه الان دوباره با یه کاربری جدید اومدم نی نی سایت فقط یه دلیل داره،اینکه یه روزی،یه جایی ،بخونم اون کاربر تاپیک زده و گفته که گرفتار شده،دلم خنک بشه ،کاربر vorojak,یا هر آشغال دیگه ای که کاربری قبلیمو ترکوند،فکر نکن شاخی،از یه جایی کارما شاختو بشکنه که از دردش بیای همینجا چس ناله کنی🤘
عزیز دلم منم مامان دوتا دخترم . اینو بدون که اگر باهاش صمیمی باشی و مساله رو بهش بگی هزار بار خوشحال تر میشه تا این که بعد خودش متوجه بشه چون حس میکنه تو باهاش راحتی در مشکلاتت . پریود هم هیچ خجالتی نداره یه حالتی هست که در بدن هر زن و دختر سالمی اتفاق میفته و اگر نباشه تازه باید نگران باشی که چرا نیست . پس سعی کن راحت با مادرت مطرح کنی . نه این مشکل که هر مساله رو هیچ کس نزدیک تر از مادرت در دنیا وجود نداره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚