2777
2789

سلام کیا دلشون یه ازدواج موفق   و عالی میخواد ولی تا حالا نشده ابن روزا که همش میشنویم در بین اطرافیان دوست آشنا ۵۰ درصد ازدواج یا اشتباه یا طلاق یا شکست در درونمون یه حس ترس و نا امیدی بوجود میاد هربار خواستم آراده کنم یه چیزی پیش آمد اما سوالم اینه چیزی که خود خدا بده ممکنه بد باشه چیزی که با دعا و صلاح و سلیقه خدا کسی تاحالا خالصانه از خدا خواسته آیا معامله ای با خدا کردین مثلا بگین فلان گناه بزرگ زندگیمو ترک میکنم تو برام جبران کن خوشبختیم و

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واس یه ازدواج خوب نذر کرده بودم الانم نمیگم مشکل تو زندگیم ندارم ولی در کل طرفم اخلاق خوبش شکر خدا زیاده و مشکل مالی هم نداریم

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
من واس یه ازدواج خوب نذر کرده بودم الانم نمیگم مشکل تو زندگیم ندارم ولی در کل طرفم اخلاق خوبش شکر خد ...

ایی جانم چه قدر خوشحال میشم میبینم حرفهای قشنگ از زندگی میزنید زندگیت پر از برکت و عشق باشه

نه ولی اینجا یه خانمی نوشته بود که خواهرشوهرش نمازجعفرطیار خوند و یه شوهر عالی قسمتش شد اگر کسی خو ...

عزیزدلم هر نمازی زیباست نماز حضرت علی و حضرت زهرا رو دوست دارم شروع کنم میخوام خدارو قسم بدم به عشقی که بین حضرت علی و حضرت زهرا بوده همسایه نصیبم کنه به خواست خودش که بهترین باشه هم خدا راضی هم سربلند پیش خلق خدا

عزیزدلم هر نمازی زیباست نماز حضرت علی و حضرت زهرا رو دوست دارم شروع کنم میخوام خدارو قسم بدم به عشقی ...

نماز حضرت علی و حضرت زهرا برای ازدواج هست؟

دستور یا لینک دستورش رو لطفاً بفرستید اینجا🙏🏻

نماز حضرت علی و حضرت زهرا برای ازدواج هست؟ دستور یا لینک دستورش رو لطفاً بفرستید اینجا🙏🏻

عززیزدلم من خیلی نمازها خوندم خیلی نماز حضرت زهرا  من عاشق نماز استغاثه بودم ولی مثلا به جا سجده چون برای سرم خم شدن زیاد ضرر داره نشسته میخونم یا چیزای دیگه اضافه میکنم مثل حدیث کسا بعد نماز و نماز مخصوص حضرت علی که تو هر رکعت یه حمد و یس هست و یه دعا بعدش تو اینترنت هست اما زهرا جونم که اسمت هم اسم بانو فاطمه زهر است فقط فقط صلاح خدارو بخواه فقط ان شاالله حاجت میگیری به زودی ایام فاطمیه است خیلی معتقدم که ازدواج عالی باید با وساطتت حضرت زهرا و حضرت علی باشه چون اونا ازدواج الهی داشتن