بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باید تا آخر شهریور خودتو به یه حد نسابی میرسوندی و از مهر ازمونو شروع میکردی
چقدر عقبی؟
بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، میجنگد، تلاش میکند؛ او من هستم...✨️🌿
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
چون از اول مهر زیستت مونده باشه دیگه خیلی کارت سخت میشه
بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، میجنگد، تلاش میکند؛ او من هستم...✨️🌿