2777
2789
[QUOTE=215724271]از آینده که خبر ندارید، بعدم بچه هاتون که نمی‌تونن با پول شما مدرک تحصیلی و پایان خ ...

آرزوی مرگ هیچ کس را نکردم، صرفاً گفتم هر کس میخواد بچه دار بشه ، قبلش فکر کنه به آینده اون بچه بیچاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزم آن شالله خدا بچه هاتو حفظ کنه وبرای این آرامشی ک با حرفات بهم دادی برای کلمه کلمه ش ...

ممنون دوستم😊

براتون بهترینهارو آرزو میکنم.

مادر بودن یه حس قشنگ و مشترکه بین همه مادرا.خوب حال همو میفهمن.من فقط خودمو جای شما تصور کردم و حالتو فهمیدم.

انشالله همیشه شادوسلامت باشید که بزرگترین داراییه😍

اسی جون ان شالله خدا هر چی دوست داری به خیر و خوشی و عاقبت به خیری بهت بده.  اگر هم دختر نشد ...

ممنونم عزیزم‌ به آرزوهای دست نایافتنی ت برسی آن شالله 🙏🙏

ممنون دوستم😊 براتون بهترینهارو آرزو میکنم. مادر بودن یه حس قشنگ و مشترکه بین همه مادرا.خوب حال هم ...

خدا بخودت و خانواده محترمت سلامتی و آرامش هدیه بده آن شاالله 

پولشو بده 

عزیزم واقعا ۱۰ ۲۰تومن در برابر مخارج یه بچه چیزی نیست

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
شوهرم خیلی گفت اصرار کرد بخدا از خدا ترسیدم 

یعنی چی؟ خداوند علم رو به انسان داده. همه‌ی مراجع تقلید و علما هم گفتند که مشکلی نداره.

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
خدا بخودت و خانواده محترمت سلامتی و آرامش هدیه بده آن شاالله 

استار تر عزیز ان شاالله که نی نیت دختره ولی اگرم دختر نبوداصلا غصه نخورکه مثل من نشی  منم دو تا دختر دارم به امید این که این یکی پسر بشه هزار تا رژیم وبد بختی کشیدم ولی خدا نخواست واین یکی هم دختر ،نمی گم دختر بده دخترام دنیامن ،عزیزمن ،ولی چه کنم از طعنه وکنایه اطرافیان گفتم یکی دیگه بیاریم بلکه ان شاالله پسر بشه ولی خدا نخواست ولی من شوهرم پیشنهاد داد بریم ای یو اف منم قبول نکردم الان خیلی خودمو سر زنش می کنم وافسرده شدم ولی در هر صورت راضیم به رضای خدا