بچه ها من تا نامزدم بهم پشت چت میگه بالای چشمت ابروعه توی چت کلی گریه میکنم اینم بگم که کسی گریه هامو هیچوقت ندیده چون خیلی مغرورم و نذاشتم کسی اشکامو ببینه! اخرشبا خیلی گریه میکنم...همه فکرمیکنن خیلی مغرورم که کسی اشکمو ندیده و خب درستم فکرمیکنن😐اخرشبا خیلی گریه میکنم سرهرچیزی نامزدمم اصلا خبر نداره که پشت گوشیم دارم گریه میکنم!حتی استیکر خنده میذارم و از این ور دارم گریه میکنم...خیلی شرایط روحیم بده.چیکارکنم که انقد سرهرچیزی ناراحت نشم و گریه نکنم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخ مثل منی حرف بقیه بهمت میریزه؟من خیلی روحیه حساسی دارم سریع به هم میریزم و گریه...
لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂 ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به، غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮♂️👮♂️👮♂️