2777
2789
عنوان

با بیل برم تو شکمش؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال‍ان میگه نه عزیزم ما خیلی اوپنیم اونا مذهبین    

شما دعوا داری؟😂😂😂

نه اتفاقاً مذهبی ایم اونا اوپن مایندن

اگه اینکه به پسرای فامیل محبت کنی اوپن مایندی عه مذهبی بودن باعث افتخاره

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
ال‍ان میگه نه عزیزم ما خیلی اوپنیم اونا مذهبین    

والا

بخدا من انقدر پسردایی هامو دوست دارم حد نداره انگار داداشام هستن همه از بچگی تو حیاط مانانبزرگم بازی کردیم بزرگ شدیم اصلا این حرفا واسمون معنی نداره که بگم پسرداییم بهم نظر بد داره

اخه سر یه قلب انقدر حساسیت    !!!

نه نه 

توجه بنما عزیزم قلب قرمززز و آتیش🙄

خودش یه سری داشت واسم معنی رنگ قلبا رو میگفت

میگفت قلب قرمز برا هرکسی نیست😐

به این دختر داییشم عجیب نزدیکه که باعث میشه کنجکاو بشم

فک کن فقط من مامانش و عمه هاشو فالو کرده هیچچچچ دختر دیگه ای نیست جز این خانوم!!! 

والا بخدا من انقدر پسردایی هامو دوست دارم حد نداره انگار داداشام هستن همه از بچگی تو حیاط مانانبزرگ ...

قشنگم شما بحث منو اشتباه متوجه شدین

اگه تمام دختر داییاشو فالو میکرد یا با همه اینجوری بود 

خب میگفتم اوکیه خانوادشونه

ولی اینکه فقط با یک نفر این احوالاتو داره برام عجیبه 

امشب بزن ناکارش کن😂😂😂بهش بگو باید💩بفرستی😂😂

نههه😂😂نمیگم هیچوقت بی احترامی کنه

ناراحتم فقط از دیشبم باهاش سردم خودشم فهمیده میگه بگو چیشده نگفتم فعلا

شک دارم مطرح کنم یا نه

شما دعوا داری؟😂😂😂 نه اتفاقاً مذهبی ایم اونا اوپن مایندن اگه اینکه به پسرای فامیل محبت کنی اوپن ...

من با اون پسرای فامیل که عرض میکنید قد کشیدم

اونام چشم و گوششون سمت دخترای خانوادگی خودشون نمیجنبه

حال‍ا شما چه مدلشید نمیدونم

منتظر ..🤍🍃
والا بخدا من انقدر پسردایی هامو دوست دارم حد نداره انگار داداشام هستن همه از بچگی تو حیاط مانانبزرگ ...

واقعا اینجور ادما غیرقابل تحملن

یه کامنتم دیگه واسه فامیلت بذاری فاز برمیدارن که میخواد شوهَر مارو بدزده ، انگار شوهَرشون برد پیته یا دیوید بکام که کل دخترای دنیا بخوان مخشو بزنن  

منتظر ..🤍🍃
نه نه  توجه بنما عزیزم قلب قرمززز و آتیش🙄 خودش یه سری داشت واسم معنی رنگ قلبا رو میگفت میگف ...

به نظر من اصلاً جلوی شوهرت فعلاً چیزی نگو

چون از این نقطه بعد شروع میکنه به اذیت کردنت

اگه جای دیگه ای حس کردی دختره خیلی تابلوئه دیگه مستقیم به زنداییش بگو لطفاً جلوی دخترتونو بگیرید

وگرنه خودم میگیرم

هَمین! اصلااااً پیش بقیه حرفی نزن ، فقط اینی که بهت گفتم اونم اگه دیدی واقعا خیلی تابلوئه ، برای مثال تو جمع نخ دادنی خب مشخصه ، ولی خب صمیمیت به اون معنا نیستا ، منظورم حرکات معناداره

منتظر ..🤍🍃
به نظر من اصلاً جلوی شوهرت فعلاً چیزی نگو چون از این نقطه بعد شروع میکنه به اذیت کردنت اگه جای دیگ ...

مرسی عزیزم💛

من با اون پسرای فامیل که عرض میکنید قد کشیدم اونام چشم و گوششون سمت دخترای خانوادگی خودشون نمیجنبه ...

عزیزم منم با پسرداییام بزرگ شدم باهاشون هم بازی بودم 

ولی از یه سنی به بعد تو خانواده ما هیچ دختر و پسری حق ندارن خیلی باهم صمیمی بشن و همههه نه تنها خانواده من همه این داستانو بد میدونن