2777
2789
عنوان

با بیل برم تو شکمش؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 62 پست
نه اسیر نگرفتم ولی خب ولش کنم به امون خدا با هر دختری خواست جیک و پوک کنه؟؟؟؟ شما خودت راحتی شوهرت ...

انقدر سست عنصره که تو باید چکش کنی با اینو اون نپره!؟

اره والله

اینایی که نینی سایت مینویسن ما از نزدیک نه به چشم دیدیم نه شنیدیم

منتظر ..🤍🍃
اره خب پسرعمومه🤷‍♀️ تبریک میگیم بهم براهم کامنت میذاریم  رو در رو هم راحتیم باهم صحبت وشوخی و ...

این «آره خب» یعنی حسی هست پس!!:)

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این «آره خب» یعنی حسی هست پس!!:)

عزیزم شما تو موقعیت ما نبودی برا همین نمیتونی درک کنی 

براهمین میگن با کسی وصلت کنین ک زیاد باخودتون تفاوت نداشته باشه از هر لحاظ 

ب هرحال موفق باشین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
انقدر سست عنصره که تو باید چکش کنی با اینو اون نپره!؟ اره والله اینایی که نینی سایت مینویسن ما از ...

عزیزید💛با احترام به شما باید بگم که

من کاری به سست عنصری اون ندارم

حس زنانه و غیرت خودم شاخکش تیز میشه

اگه احساساتم اذیتم نمیکرد و به قول شما اسیر گیر آورده بودم

قبل از تبادل نظر با کسانی که بی طرفن تو این قضیه یه راست میرفتم سراغش و اعصابشو خورد میکردم

میبینید که اکثر افرادی که اومدن تو این تاپیک بهم گفتن که پیگیر شو پس حتماً چیز ساده ای نبوده

فقط یه راه داره حساسیت به خرج ندم اونم اینه که دوست نداشته باشم طرفمو

چرا باید دخترداییشو انفالوووو کنه؟؟؟؟اخه چرااااا؟؟؟ خیلی ببخشید ولی چرا زنا متاهل میشن انقدر مضخرف میشن ؟؟؟؟ من ازدواج کنم نه پسردایی پسرعممو انفالو میکنم نه از همسرم چنین درخواستی میکنم چون خیلی مسخرست

آره باهم دست هم میدن ما حتی حرفم نمیزنیم با پسرای فامیل چه برسه دست و فالو و کامنت و ایموجی های قلب ...

خیلی ببخشید ولی اونا عادین شما فرهنگ سازی نشدین هنوز  احتمالا شهرنشین نباشین

چرا باید دخترداییشو انفالوووو کنه؟؟؟؟اخه چرااااا؟؟؟ خیلی ببخشید ولی چرا زنا متاهل میشن انقدر مضخرف م ...

منم نخواستم آنفالو کنه اوایل آشناییمون همه دخترا رو آنفالو کرد خودش

منم با فالو کردنش مشکلی نداشتم

بحثم کامنتایی عه که گذاشتن برای همدیگه و استوریایی که دختره میذاره

خیلی ببخشید ولی اونا عادین شما فرهنگ سازی نشدین هنوز  احتمالا شهرنشین نباشین

من از تهرانم پدر و مادرم و فامیلمون هم همینطور

همچین چیزایی تو خانواده ما عادی نیست

ایشون شهرستان زندگی میکنن و روابط فوق نزدیکی با دخترای فامیل دارن:))به قول خودشون دختر و پسر فرقی نداره که

منم نخواستم آنفالو کنه اوایل آشناییمون همه دخترا رو آنفالو کرد خودش منم با فالو کردنش مشکلی نداشتم ...

منم روز تولدت پسرداییم واسش استوری گذاشتم تولدت مبارک قلب من  اونم همینطور و هیچ منظوری ندارم و واقعا دوسش دارم مثل داداشمه   این طرز فکرا چیه اخه 

فعلا جلوی خودتو نگهدار بیینیم چی پیش میاد. تازه خب شوهر دختر رو هم فالو کرده دیگ . دختر داییش چ شکلی ...

من ندیدم این دختره رو

عکس پروفایلم فیک میذاره ولی فک کنم پستای اینستاش عکس خودشه 

من از تهرانم پدر و مادرم و فامیلمون هم همینطور همچین چیزایی تو خانواده ما عادی نیست ایشون شهرستان ...

پس اگه ازدواج نکردین بهتره اینکارو نکنین چون فرهنگ و طرز فکراتون متفاوته بعد خودت اذیت میشی عزیزم  ظاهرا شما کمی مذهبی باشن خانوادتون

منم روز تولدت پسرداییم واسش استوری گذاشتم تولدت مبارک قلب من  اونم همینطور و هیچ منظوری ندارم و ...

عجب

شما «قلب من» رو برای پسر داییتون استفاده میکنید و براتون عادیه؟

خودتون مجردید یا متاهل؟