2777
2789
عنوان

جراحی ابدو مینوپلاستی

266 بازدید | 33 پست

امروز زنگ‌زدم مطب برا نوبت گفتن برا عمل بستری ندارن صبح‌ بیا کلینیک عمل عصر برو خونه کسی هست اطلاع داشته باشه واقعا این عمل بستری نداره؟

دختر عمه من کرد بستری نداشت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا عمل کرد الان راضیه؟

تهران ، کجاشو نمیدونم

خب همچنان باشگاه میره و مرتب رژیمه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
پرسیدم جراحی شکم ولیپوساکشن پهلوها

ببین من میخام چربی های شکم و پهلوم صاف بشه بعد پوست زیر نافمم هم بکشن پایین ،ترک داره ،مینی ابدو میشه ،بنظرت با بیست و خورده ای جمع میشه؟ تو کجامیخای بری ،دکترش زنه؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ببین من میخام چربی های شکم و پهلوم صاف بشه بعد پوست زیر نافمم هم بکشن پایین ،ترک داره ،مینی ابدو میش ...

دکترش مرد من کرمانم دکتر هم اینجاست ولی گفت بستری نداره شک کردم 

راضی هستی فقط شکم یا پهلوهم بوده؟ دکترت کی بود؟

فعلا که تاچندماه ورم دلرم دکتر گفت بعداز ۷یا۸ ماه خودشو نشون میده الان روش حساب نکن من لیپو پشت و پهلو و شکم داشتم باابدو

پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کردم قبلا یکی از دوستام عمل کرده بود دیده بودم نمونه کاراشونو خیالم راحت بود

این پیجشونهاینم آدرس
سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ برای هزینه هاش تماس بگیر الان نمیدونم چجوریه شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷

الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم