2777
2789

من حاملم سونو دادم ۸هفته۶ روز هگه چیش متناسبه ولی من لکه بینی دارم دلیلش چی میتونه باشه تا عصر ک میرم دکتر لطفا اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بزارید 

لکه بینی تو بارداری طبیعیه بری دکتر بهت شیاف میده و قطع میشه🌸 فقط تا اون موقع استراحت کن 

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی تو بارداری طبیعیه بری دکتر بهت شیاف میده و قطع میشه🌸 فقط تا اون موقع استراحت کن 

دوماه شیاف استفاد میکنم سونو هم بچه سالم بود موقعیتشم خوب بود نمیدونم برا چیه

دوماه شیاف استفاد میکنم سونو هم بچه سالم بود موقعیتشم خوب بود نمیدونم برا چیه

شاید تحرکت زیاده؟ پله زیاد بالا پایین نرو ، در کل نگرانی نداره دکتر هم بری دیگه خیالت راحته

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔