2777
2789
عنوان

خانومای تپل مپلی بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پر نه چاق 🤣🤣🤣🤣❤❤❤

نه عزیزم زیادم اضافه نداری

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
گروه تلگرام؟ . من تلگرام ندارم .

اره عزیزم،تنها جایی که همه راحت میتونن عضو بشن بدون اینکه استرس داشته باشن شمارشون بیفته،اینجا هم مسلما نمیشه،تاپیک عمومیه

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
من موخوام ولی اراه م صفره  عاشق خوردن و هله هوله 😁

عزیزم افراد زیادی داشتیم که مث شما بودن،ولی با دیدن دیگران وانگیزه دادن بقیه الان کاهش وزن عالی دارن😍😍

اگه تلگرام منم ندارم فکر کردم تو همین نی نی سایت میگین

دقیقا تو تلگرام،بعدش ما به بشدت روحیه وانگیزه میدیم وکمک میکنیم به سالم خوری

ولی میگین گروه تلگرام ، من تل مل وات مات ندارم 😂😶

خب دوست قشنگم کاری از دستم بر نمیاد اینجا تاپیک عمومیه،تو تلگرام راحت بدون در دست بودن شماره میتونی فعالیت داشته باشیو خوشمزه لاغر کنی🥰

من موخوام ولی اراه م صفره  عاشق خوردن و هله هوله 😁

فکرنکنم به اندازه من باشین😑

منم همیشه میگفتم اراده زیرصفر😅توهرگروهی میرفتم نهایت چند روز صبوری میکردم بعدش لفت😑

تو این گروه هم رفتم گفتم مثل قبلیا اینم بیخیال میشم🤣ولی باهربار دیدن وزن جدید رو ترازو انرژی گرفتم.

کلا اسی به ادم روحیه میده و حواسش هس😅

فکرنکنم به اندازه من باشین😑 منم همیشه میگفتم اراده زیرصفر😅توهرگروهی میرفتم نهایت چند روز صبوری می ...

وای 😍😍😍خدا کنه منم بتونم ، منم همیشه فوقش سه روز دووم اورد رژیمم😅

من از شنبه شروع میکنم انشالله 😅😁 مهمون دارم نمیتونم 😶🤧🤦