2777
2789
عنوان

ی سوال از مادرایی که خیلی تمیزن...

496 بازدید | 48 پست

اگه کسی بیاد خونتون و زیاد به بهداشت اعتقاد نداشته باشه حتی دستاشو خم نشوره و رودروایسی داشته باشید و به همه جا هم دست بزنه چیکار میکنید؟مثلا هی بچه رو ببوسه...

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

من خیلی رو بهداشت حساسم خیلیییییی واقعا سختمه کسی بیاد خونمو کثیف کنه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم 

چی میگی؟اگه رودروایستی داشته باشی و سنش خیلی ازت بالاتر باشه

دلم میخواست راهنماییت کنم ولی خودم اصلا حساس نیستم

خوشبحالت من اذیت میشم

من از وقتي پسرم دنيا اومده خيليا اومدن خونمون ك روديواسي هم داشتم مخصوصا همسر دوستاي شوهرم

به همشون ميگم لطفا دستاتونو بشورين و بچمم بغلشون نميدم و واضح ميگم دليلشو خدارشكر فهيمن و درك ميكنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من از وقتي پسرم دنيا اومده خيليا اومدن خونمون ك روديواسي هم داشتم مخصوصا همسر دوستاي شوهرم به همشون ...

منم میگم به همع و اکثرا گوش میدن ولی بعضیا میگن اووووه سخت نگیر اذیت میشی تو وسواس داری و بچه رو وسواسی کردی

مادر نیستم ولی مادری کردم 

حتی به پدرمم میگفتم بابا دستاتو بشور از بیرون اومدی بچه میاد بغلت

اینجور ادما که دیگه جای خود دارن و بدون خجالت  تذکر میدم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
من از وقتي پسرم دنيا اومده خيليا اومدن خونمون ك روديواسي هم داشتم مخصوصا همسر دوستاي شوهرم به همشون ...

بچمم خودش میره بغل طرب و کشون کشون طرفو میبره تو اتاق که بیا تو اتاقم 😥😥😥

میشع بپرسم اسم پسرت چیه😍

💛💚🤰🏻💜💙انشاالله خدا دامن همه ی منتظران رو سبز کنه🤲🍃
وای منم تو این چیزا خیلی رودربایستی دارم  میشینم حرص میخورم تا بره  خیلی سخته واقعا

انقدر ناراحت میشم میخوام گریه کنم...میدونن که من حساسم ولی انگار نه انگار