2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انجام بده حتما . من گونه هامو دو سال پیش هر دو طرف دو سی سی دکتره گفت بزن، گفتم زیاد نیست ؟ گف ...

شما زل زدی یا چربی ؟

مبگیشه اسم دکترتون بگین 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بله ولی بیشتر چربیشم آب شد . الان یه چشمم خوبه اون چشمم گودتره

شما تزریقتون موندگار بود گلوله نسد ؟ 

و اسم دکترتون نیگین

منم خواستم اینکارو کنم چزا اینجوری شدی؟ منم نکنم ینی؟😢

الان دیگ چربی ترزیق نمیکنن روش های خیلی بهتر هس

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
الان دیگ چربی ترزیق نمیکنن روش های خیلی بهتر هس

شما دکتر خوبی برا تزریق چربی به گونه شقیقه سراع داری گلم 

من نزدم ولی ژل مارک خوب و جای خوب بزنی خیلی بهتره

عزیزم‌شما چربی که زدین فقط زیر چشم گلوله شد ؟

بقیه صورتتون راصی هستین ؟ اسم دکترتون میگین بهم لطفااا

شما دکتر خوبی برا تزریق چربی به گونه شقیقه سراع داری گلم 

ن سراغ ندارم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
ممنونم عزیزم، به پیشنهادت عمل میکنم

برای من ژل گوله شده بود، آنزیم تزریق کردم  آبش کرد. یه هفته هم کبودی داست یه چشمم، اون یکی چشمم اصلا کبود نشد. الانم خوب شده

الحمد لله کما هو اهله
برای من ژل گوله شده بود، آنزیم تزریق کردم  آبش کرد. یه هفته هم کبودی داست یه چشمم، اون یک ...

ژل چرا اینجور میشه ؟شنیدم برا زیر چشم باید یجور دیگه ژل زد اسمش شبیه همیتن ژل بودا دختره میگفت