2777
2789
ممنونم عزیزم، به پیشنهادت عمل میکنم

عزیزم انجام بده حتما . من گونه هامو دو سال پیش هر دو طرف دو سی سی دکتره گفت بزن، گفتم زیاد نیست ؟ گفت نه . منم اطمینان کردم و نشستم بلند شدم انگارزببور گونه ها نیش زده بود، اصن نگم براااااتا. فرداش زنگ زنگ زنگ مطب ک من بیام اینارو درست کنید باد کرده بد شده . اونا هم گفتن نیا صبور باش . نهایت بعد دوهفته بیا انزیم بزن. منم چون خمش بیرون بودم خجالت میکشیدم با این قیافه برم بیرون عین پلنگا بودم، واسه همین فرت و فرت حوله گرم لیوان گرم میزاسشتم رو گونم هی ماساژ می دادم . ببین عالی شدن . هموزم بعد دو سال هستن رو صورتم طبیعیه طبیعی. الان مال شما چند وقته اینجوری شده؟ اژ اول بود یا یهو شد؟

عزیزم انجام بده حتما . من گونه هامو دو سال پیش هر دو طرف دو سی سی دکتره گفت بزن، گفتم زیاد نیست ؟ گف ...

یه گلوله چربی زیر چششم ایجاد شده. اندازه یه نخود. مرداد ماه تزریق کردم. اما انگار داره رشد میکنه توده چربی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد ۹ ماه که از تزریق چربی گذشته دقیقا این طوری شدم زیر چشم راستم دو تا گلوله چربی ایجاد شده یکی کوچیک یکی بزرگ صبح ها هم ورم داره زیر چشمم نمی دونم چیکار کنم می ترسم برم دکتر بگه  باید جراحی کنی خیلی پشیمونم  

یه گلوله چربی زیر چششم ایجاد شده. اندازه یه نخود. مرداد ماه تزریق کردم. اما انگار داره رشد میکنه تود ...

سلام عزیزم من هم بعد یکسال و نیم هنوز گلوله زبر چشم باقی مونده رفتم بیمارستان فارابی گفت 3 تا 5. درصد با دارو درمان. میشه چند جای صورتم هم اندازه نخود شاید بیشتر زیر چشم که خیلی اذیتم. مبکنه مخصوصا وقتی سینوزیتم عود کنه شما چیکار کردی؟ 

مامان یک پسر خوشگل هستم 
سلام عزیزم من هم بعد یکسال و نیم هنوز گلوله زبر چشم باقی مونده رفتم بیمارستان فارابی گفت 3 تا 5. درص ...

فعلا هیچ کاری نکردم، می سوزمو و میسازم. امیدوارم با گذر زمان بهتر بشه.فقط یکبار خود دکتری که چربی زده داخلش داروی کورتون تزریق کرد، که احساس میکنم بدتر تحریک شده و بیشتر باد میکنه. چه دارویی براتون تجویز کردن؟ توروخدا به منم بگید.

سلام عزیزم من هم بعد یکسال و نیم هنوز گلوله زبر چشم باقی مونده رفتم بیمارستان فارابی گفت 3 تا 5. درص ...

دوست عزیز شما چکار کردین برای زیر چشمتون؟ لطفا به منم بگید😢

برای رهایی از چربی های تزریق شده به صورت:

۱. بچه ها بعضی از پزشکا، ممکنه بهتون بگن بیا برات آمپول چربی سوز کیبلا (kybella) تزریق کنم تا چربی ها آب بشن. اما این نکته رو بدونید که این آمپول صرفا برای آب کردن چربی غبغب تائیده ی از FDA داره. حالا چرا فقط غبغب؟ 

بخاطر اینکه غشای بیرونی سلول های عصبی از چربی هست و اگر این کیبلا با سلول های عصبی در تماس باشه، به اعصاب اون قسمت آسیب جدی میزنه. اما زیر گردن رشته های عصبی کمتری موجوده. اما در طرفین گردن و صورت رشته های عصبی زیادی رد شده که اگر این دارو با این سلول ها تماس پیدا کنن میتونن مشکلات عدیده ای برای شخص ایجاد کنن. مگر اینکه پزشک نسبت به آناتومی صورت و محل عبور اعصاب و عمق قرارگیری اون ها خیلی اطلاعات داشته باشه که با اطمینان این دارو رو برای آب کردن چربی صورت تزریق کنه، اما اینو بدونید که اینکار ریسک بسیار بالایی داره. خیلی از پزشکان بی سواد هم ممکنه اصلا این نکته رو ندونن و صرفا چون این اسم این آمپول چربی سوز هست به شما پیشنهاد بدن.

۲. جدیدا تو آمریکا از دارویی به نام 5-فلوئورووراسیل به همراه استروئیدها برای کنترل عوارض تزریق چربی، به مقدار محدود استفاده میکنن. این دارو که به FU5 معروف هست، درواقع برای کنترل تکثیر سلول های سرطانی استفاده میشه. در واقع این دارو با تشخیص سلولهایی که به طور طبیعی مربوط به اون بخش از بدن نیست، به اونها آسیب میزنه. در واقع در فت ترنسفر چون چربی از یک عضو به عضو دیگری منتقل میشه، این دارو اون چربی رو به عنوان سلول سرطانی تشخیص میده و اون رو تخریب میکنه. البته این بیان خیلی ساده و ابتدایی مسئله هست. نمیدونم تو ایران پزشکی از این دارو استفاده میکنن یا نه. 

۳. روش دیگه همون ساکشن هست که میتونه به بافت طبیعی خود صورت هم آسیب برسونه یا باعث پارگی رگ ها بشه و یا حتی رنگ پوست در اون ناحیه تغییر کنه.

۴. همه روش های بالا عواضی رو به همراه دارن. اما فکر میکنم با  ورزش+ رژیم سخت و ممتد+بخور گرم+ ماساژ یک مقدار خیلی جزئی این سلول هارو از بین ببره. تاکید میکنم باید این کارها به صورت ممتد و همزمان انجام بشن. چون اگر صرفا یه مقدار جزئی وزن کم کنید، شاید یه مقدار کاهش حجم داشته باشن، اما با افزایش وزن مجددا برمیگردن.

در برخی افراد ممکنه کلسیفیکاسیون چربی رخ بده و مشکل رو حادتر کنه. توصیه میکنم اگر در فکر از بین بردن چربی ها هستید مصرف لبنیات و قرص کلسیم رو محدود کنید.

دوستانی که زیر ۱ ماه هست که تزریق انجام دادن و پشیمونن، الان در زمان طلایی برای از بین بردن چربی ها هستن و باید از همین لحظه مورد ۴ رو شروع کنن. 

منم تزریق کردم چربی واقعا پشیمونم ببین اصلا نباید زیر چشم تزریق بشه چربی نمیدونم چرا سواد ندارن اینا ...

الان برید داروی کورتون تزریق میکنن، که به طور موقت شاید بهتر بشه. اما در مجموع اوضاع رو وخیم تر میکنه. احتمالا باید جراحی و تخلیه بشه اگر خیلی حاد باشه.

الان این خانم چربی تزریق شده زیر چشمشون گلوله شده

بعدش این چربی ها که دچار کلسیفیکاسیون هم شده بوده تخلیه شده

و در نهایت بعد از عمل جراحی و تخلیه چربی نتیجه این شده:

احتمال گلوله شدن در تزریق چربی و حتی به شکل نانوفت هم زیاده. توروخدا ریسک نکنید. دکترا وجدان ندارن، از عوارض احتمالیش چیزی نمیگن. ممکنه درصدی از افراد هم نتیجه مطلوب بگیرن، اما شما واقعا حاضرید روی زیبایی و سلامتی تون قمار کنید که آیا خوب میشه یا نه؟