2777
2789
عنوان

شربت دیفن بدم به بچه یک ماهم؟؟؟

154 بازدید | 27 پست

سلام دوستان. پسرم یک ماهشه اما تقریبا دوهفته پیش ک بردمش دکتر واسه گریه هاش دکتر بهش شربت دیفن داد هر۶ساعت 1/5سی سی خودم فقط شبا و صبح زود بهش میدم اونم 1سی سی اما بازم دلم راضی نمیشه عذاب وجدان دارم. اگرم بهش شربت ندم همش داره گریه میکنه صبح و شب نداره. به شوهرم میگم بیا دگ بهش ندیم خیلی عوارض داره یا بیا بریم دکتر بگیم یچیز دیگ بده میگه دکتر الکی ک دارو نمیده و دکتر دیگ نمیریم.. حالا من چکار کنم دلم نمیاد بهش شربت بدم از طرفی اگ بهش ندم همش گریه مکنه اونم دلم نمياد 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم نمی‌دم 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

نده عزیزم.کولیک داره.براش کولیک اید و میکسچیر بگیری بهتره.من که زیر ۶ ماه دیفن هیدارمین ندادم بهش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ندی ها زیر شیش ماه خیلی عوارض داره یه دکتر احمق به بچه منم داد عوارض که خوندم انداختم دور دیگه هم پیش دکتر نرفتم.حتی رو ضریب هوشی بچه هم اثر بد میذاره گریه اشو تحمل کن بچرخونش تابش بده برای راحتی خودت شربت نده جنایت میکنی