2777
2789

چقدر سختی کشیدم تهشم هیچی به هیچی 

هزار تا پله ام افتادم عقب  

میشه خواهش کنم جوابمو بدین و کمکم کنیدچ من ۱۲۴ کیلوام با قد ۱۶۷

دو سال پیش ی سقط داشتم تو ۵ ماه الان هم ی سال تقریبا خیلی بی نظم اقدام دارم نمیشه حامله بشممم بماند ک چقدر اذیت شدم

۲۳ سالمه ام هست دنبال عمل کردن

مشکلم اینه تا ی سال اجازه اقدام ندارم هی میگم دیر میشه بچه دار شدنم و از این میترسم بعد از ی سال ک از همان گذشت باز نتونم بچه دار بشم

اینم بگم ک در حال حاضر هیچ مشکلی مثل کیست و تنبلی و اینا ندارم

داغونممممم داغون 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عجله ای داری هنوز سنی نداری

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

تو ک هنوز سنی نداری انقد خودتو اذیت نکن واسه بچه 

سعی کن وزنتو کم کنی اگ تیرویید نداری یا تنبلی تخمدان

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

اره حتما عمل کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

با این وزن باردار نشو اصلا. ممکمه سقط شه و مشکلات تیرویید و قند و دیابت واسخ خودت و نوزاد اتفاق میفته. جفت ممکنه بیاد پایین و هزاران خطر دیگه همچنین کبدت به شدت در خطر سوخت و سازه و خدایی نکرده سیروسه. پس اول وزنتو کاهش بده و فکر سلامتیت باش چون با اون وزن بعد زایمان و شیر دهی فشار به زانو و استخوان خن زیاد میشه

روانشناسی کودک

اولن ۲۳سال سنی نیس که دیر باشه فقط ارادتو قوی کن  باورزش و رژیم وزنتو بیار پایین حتمادباشگاه برو من جای تو بودم اینکار میکردم قشنک تو یکسال وزنت نرمال میشه بعد راحت اقدام کت فقط اراده اراده

ای بابا23 سالته همش دیر نمیشه نترس

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
چه عملی

لیپوماتیک برا کاهش وزن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم