2777
2789

3شب پیش گفتم چرا هنوز تو وات بلاکم؟(بخاطری ماجراهایی قبلا)گف حواسش نبود و لان منم کل شبباش حرف نزدم اونم تیکه انداخت گف یوقت اس ندی منتظر باش من بدم و این حرفا..

بعد دیروز صبح خیلی عادی بش پیام دادم ج نداد تا شب منم گفته بودم خیلی کارداری ی جواب نمیتونی بدی؟ اونم اومد گف نگران شدی مثلا؟!

منم گفتم ن ادم نیسم ک نگران شم تو راحت باش

دیگه تا الان ک گف واقعا ک میبینی اعصاب ادم خورده ی اس نده زشته تو مغروری زشته

منم فقط گفتم خودت اگ دوست داشتی میگفتی حرف میزدی

دیگم ان نشدم اصن کلی حرف اماده کرده بودما ولی الان همه پرید  نمیدونم چی بگم چطور رفتار کنم

ادمی ک با ی ماجرا ساده بلاکت کنه فایده نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا خودش پیام نداده پیام نده

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
خب الان من چی بگم مثلا

منکه نمیدونم مشکلتون چیه عزیزم

از اینکه چرا بهم دیگه پیام ندادید تو این مدت معلومه بخاطر بلاک کردنتون بوده که یکم از همدیگه فاصله گرفتید و این فاصله داره بیشتر میشه

زنگ بزن بهش خیلی درباره پیام ندادن حرف نزن که بحث کش پیدا نکنه تو یکی دو جمله جمش کن و فقطم خودتو مقصر نشون نده بگو بیا از این حرکت بچگونه دست برداریم از همدیگه دلخور بودیم و دیگه لازم نیست کش پیدا کنه...

بعدش درباره مشکلت حرف بزن(البته اگه جدیه)حواستم باشه وقتی درباره مشکلت حرف میزنی دعوا نشه و دوستانه حرف بزنید

از این لج و لجبازی بچگونه دست بردار و به اونم یاد بده همینکارو کنه 

من با لجبازی تو زندگیم همه چیز و خراب کردم متاسفانه😐

اگه رله میگفتی من انقد به خودم فشار نیارم تایپ کنم😂

ببخشیییییییید عشقممم   اهع اینجا همه درجا میرن تاپیکای قبلی رو چک میکنن

منم ک همشونو زدم رل  و دوس پسر   گفتم شاید بدونی   ولی بازم مرسیییی قشنگمم   خیلی لطف کردی