sissh مدیر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 عنوان با خودت تکرار کن .... | مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 56 پست 🖍 با خودت تکرار کن🌸 امروز همان روزیست که آرامش،ثروت و سلامتی مطلق وارد زندگی من میشود و من هر روز بیشتر و بیشتر نتایج آنرا در زندگی خواهم دید.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺 1400/08/23 | 22:46 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 اﻣﺮﻭﺯ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﺍﺯ ﻧﻌﻤﺖ ﻭ ﻓﺮﺍﻭﺍﻧﯽ ﺑﺮﺿﻤﯿﺮ ﻧﺎﺧﻮﺩﺁﮔﺎﻫﻢ ﻣﯽﻧﺸﺎﻧﻢ و باقدرت تصویرسازیِ خود تمام خواستههایم راجذب میکنم.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺مثبت-اندیش# ، ذهن_ثروتمند# ، نوبیتکس# ، تلقین_مثبت#
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 من عزم خود را جزم کردهام و در اشتیاقِ رسیدن به آنچه که آرزویش را دارم هستم. من نوازنده زندگی خود هستم و کائنات جوابگوی هر سازِ من است.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺اشتیاق# ، کائنات# ، نوازنده# ، موفقیت# ، آرامش#
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 #پندهای_چرچیل«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد.»خلاصه که: ریلکس باش، ببین، بشنو، بگذر، جدی نگیر و یادت بمونه که گاهی «صبر» خود تلاشه!
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 امروز و هر روز همچون عاشقی، دنیا را در آغوش میکشم🌸 من صبور و شکیبا هستم و به زندگی اجازه میدهم در مسیر و زمان مناسب شکوفا شود🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 کسی که با خودش جدی باشد و سختگیرانه رفتار کند، زندگی با او آسان رفتار خواهد کرد. اما اگر انسان مسئولیتپذیر نباشد و همهچیز را آسان بگیرد، این زندگی است که با او سخت رفتار خواهد کرد...
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 امروز بهترین و عالی ترین اتفاقات برای من در راه است، در این لحظه سلامتم، و سرشار از شادمانی و عشق هستم.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 من مى دانم تمام خواسته هايم با عشق برانگيخته مى شوند.🌸 پس براى جذب چيزهاى دلخواهم، عشق را از وجودم ساطع مى كنم.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 امروز قاصدکها پیام مهر میآورند و چلچله ها سرود زندگی میخوانند من لبخند و محبت را پیشه خود میسازم، اینگونه آرامش را به زندگیم دعوت میکنم.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 رابطهی عاشقانهی من در هالهی نور الهی احاطه شده است.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 من اطمینان دارم امروز اتفاق فوق العادهای برایم رخ خواهد داد.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 من با " کائنات " در هماهنگی کامل هستم و کائنات مرا در رسیدن به خواسته هایم یاری میرساند.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺
sissh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 832 🖍 با خودت تکرار کن🌸 امروز با امید به خدا به سمت اهدافم حرکت میکنم و میدانم باران رحمت و فراوانی بر سرم نازل میشود و همه چیز دگرگون میگردد.🔺"خدایا سپاسگزارم"🔺