2777
2789

دختر عموم یه بی آبرویی به بار اورد دعوایی راه افتاد یه شب داشت پیام میداد که دیگه از اینهمه کنترل شدن خسته شده و میخواد بلایی سر خودش بیاره منم به برادر بزرگش گفتم اینقدر بهش فشار نیار جواب عکس میده پشیمون میشین بذار بره مهمونی اما بهش نگو که بهت گفتم ...اینم رفته حسابی توپیده بهش که به چه حقی رفتی به بقیع گفتی من اذیتت میکنم نمک نشناس و...دختر عمومم زنگ زد که چرا رفتی بهش گفتی کلی پریده بهم،،،،بچه هااا بخدا اینقدر ذهنم درگیر شده و عذاب وجدان دارم و درگیر موندم که نگوو😢😢😢😢😢چرا نمی تونم آروم بشم همش انگار استرس دارم 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره 

قصدت خیر بوده 

حرفت هم درسته 

برادر بزرگش باید ببینه مشکلش خواهرش چی بوده که رو اورده به اون کار اشتباه  

وگرنه با سرکوب و تحت فشار گذاشتن هیچی درست نمیشه که هیچ بدترم میشه 

نمیدونم مشکل دختر عموت دقیقا چیه 

اما به بزرگترش بگو ببرنش پیش یه مشاور 

تا مشکلش ریشه ای حل بشه 

✨🤍...Be what you are

خودتو سرزنش نکن گلم.نیت شما خیر بوده.سر فرصت به دحتر عموت توضیح بده که قصد بدی نداشتی.

گفتم بهش اما بخدا دلم آروم نمیشه همش این حرفش که چرا رفتی حرفامو گفتی تو ذهنم پلی میشه حالم خیلی بده 

عیب نداره  قصدت خیر بوده  حرفت هم درسته  برادر بزرگش باید ببینه مشکلش خواهرش چی بو ...

اینقدر تو کارش پیش رفته که دیگه همه فهمیدن خانوادش هم فهمیدن محدودش کردن منم خواستم خیر سرم جلوی فاجعه بعدی رو بگیرم که خودمو کباب کردم

عیب نداره  قصدت خیر بوده  حرفت هم درسته  برادر بزرگش باید ببینه مشکلش خواهرش چی بو ...

من یبار همچین اشتباهی کردم غلط بکنم دیگه دخالت کنم

من یبار همچین اشتباهی کردم غلط بکنم دیگه دخالت کنم

خوب کردی گفتی باید خانواده اش حواسشون به اوضاع روحی اش هم باشه

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏

برادرش انگار فاقد شعور

ربطی به تو نداره

ولی از این بعد به کسی خوبی اینشکلی نکن

تهش تو بد میشی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ممنون ازت که بهم دل گرمی میدی🌷🌷🌷

واقعا هم همینه دیگه شورشو درنیارن طرف تا یه حدی تحمل میکنه اگه خدای نکرده اتفاقی میفتاد تا اخر عمر عذاب وجدان ولتون نمیکرد الان مسئولیتش گردن خانواده خودشه خبر دارم که شدن از اوضاع روحی اش باید مدیریت کنن اوضاعو دیگه

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
واقعا هم همینه دیگه شورشو درنیارن طرف تا یه حدی تحمل میکنه اگه خدای نکرده اتفاقی میفتاد تا اخر عمر ع ...

ذهن مریض و وسواس خودم اذیتم میکنه ...اخه واقعا نمیتونستم وقتی میگفت میخوام خود ک.. کنم هیچ کاری نکنم 😟😟😟

ذهن مریض و وسواس خودم اذیتم میکنه ...اخه واقعا نمیتونستم وقتی میگفت میخوام خود ک.. کنم هیچ کاری نکنم ...

ول کن بهش فک نکن چرا میخاد عذاب خودکشیشو بندازه گردن تو الان خانواده اش خودشون حواسشون هست

اگه خودکشی میکرد هیچوقت خودتو نمیبخشیدی 

شاید بهش توپیده باشن ولی بعداً به رفتار اشتباهشون فکر میکنن

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...