2777
2789
عنوان

لطفا بشتابیددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست
خب خودت نمیدونی مشکل از کجاست منم همینجوری بودم بعد دیدم روحم خیلی خسته و خرابه چون خیلی فشار روم بو ...

منم پدرم فوت کردن من خیلی درس خون بودم بعد بابام انگیزمو از دست دادم الان انگیزه دارم اما اراده نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگفت طلسم شدی؟ نه عزیزم ، قبل از هر چیزی مهم اینه که بخوای ، یعنی واقعا به این درک رسیده باشی ...

اره بابا کلی چرت وپرت به من می‌گفت منم سر همین دیگه رابطمون قطع کردم باهاش که حرفاش بهانه نشه برام

هدف دارم وخیلی بهش علاقه دارم مشکل اراده است که از دست دادمش

دیگه اون راه حلش فقط اینه ب خودت بیای اگه الان بتونی ونخوای زمانی میرسه ک میخای ولی دیگ نمیتونی

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
 اتفاقا تازگیا راجب ریز عادت خوندم میگه با یه کلمه اصن شروع کن جوری که مغز مقاومت‌نکنه به نظرم ...

از این که بشینی امروز فردا کنی چی؟از این که وقتت رو با هیچی تلف کنی بهتر نیست؟ 

تازه معلوم نیست شاید دو سه روز که پنج یا ده دقیقه خوندی حست برای خوندن بیشتر میشه ، و شاید بعد از یک هفته به یک یا دو ساعت و بعدش هم بیشتر بشه 

شروعش سخته

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
دیگه اون راه حلش فقط اینه ب خودت بیای اگه الان بتونی ونخوای زمانی میرسه ک میخای ولی دیگ نمیتونی

فک کنم این حمله رو جلوی چشمم باید بزارم که بفهمم همیشه زمان ندارم برای رسیدن به هر خواسته