میشود بدهید مرا راهکاری راهکار راجب تنبلی،اهمال کاری بدین لطفا میخوام درس بخونم یه خط میخونم هی ورق میزنم هی میگم از فردا فردایی هم در کار نیست هی میگم زیاده چیکار کنم کنکوریم امسال کنکور دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتابم باز میکنم یه ساعتممیخونم ولی اصنسخته برنامه میخوام بنویسمتنبلی میکنم هی میگم فردا
خب خودت نمیدونی مشکل از کجاست منم همینجوری بودم بعد دیدم روحم خیلی خسته و خرابه چون خیلی فشار روم بود چنتا از عزیزام هم فوت کردن شما هم برو علتشو پیدا کن
امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
بله ، حتی ۵ دقیقه! کتاب "خرده عادت ها" هم در مورد همین مسئله توضیح میده شاید به نظر مسخره بی ...
اتفاقا تازگیا راجب ریز عادت خوندم میگه با یه کلمه اصن شروع کن جوری که مغز مقاومتنکنه به نظرم اخه میگم حتی درست همباشه من کم کم بخوام اضافه کنم تا به خودمبیام روزا تموم شده