2777
2789
عنوان

لطفا بشتابیددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط رویا پردازی نکن فکر نکن عمل کن هعی نگو فردا فردا میدونی اولش ک میخای بخونی سخته ولی وقتی کت ...

کتابم باز میکنم یه ساعتم‌میخونم ولی اصن‌سخته برنامه میخوام بنویسم‌تنبلی میکنم هی میگم فردا

من هروق میخام درس بخونم ب مامانم میگم‌گوشیو ازم بگیره ی جا قایم کنه ک من دستم بهش نرسه😂

من بعد نمیخونم میکنم فک میکنم بعد میگم مامان میخوام استراحت کنم دو دیقه بده بعدم پسش نمیدم

اینجا ک محیط زنونس بیشتر خواهرمممم😉😉 آفرین رل نزن بشین درست رو بخون آدم باسوادی بشی برا خودت  ...

خب همین خوبه دیگه که پسر نباشه من اولش اصن فک میکردم پسرا اینجا نمیان خب چجوری شروع کنمم

اگه همه ی شبکه های مجازیش رو پاک کنی ، ( یا اگه بازی میکنی ، بازی ها رو هم پاک کنی) نیازی به خورد ک ...

پاک هم کردم همه چیو چیو اینیستا تا واتساپ من کلن اصن نمیدونم چرا یه آدم دیگه شدم یه دوسته دیوونه ای داشتم راجب طلسم‌شدن میگفت بهم😑

مثلن ده دیقه خوبه؟ آخه یه ساعتم‌نمیتونم🥲

بله ، حتی ۵ دقیقه!

کتاب "خرده عادت ها" هم در مورد همین مسئله توضیح میده 

شاید به نظر مسخره بیاد که فقط ۵ دقیقه خوندن ، ولی اگه همین ۵ دقیقه رو هر روز بخونی و کم کم زیادش کنی میشه جزو عادتت 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
کتابم باز میکنم یه ساعتم‌میخونم ولی اصن‌سخته برنامه میخوام بنویسم‌تنبلی میکنم هی میگم فردا

خب خودت نمیدونی مشکل از کجاست منم همینجوری بودم بعد دیدم روحم خیلی خسته و خرابه چون خیلی فشار روم بود چنتا از عزیزام هم فوت کردن شما هم برو علتشو پیدا کن

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
بله ، حتی ۵ دقیقه! کتاب "خرده عادت ها" هم در مورد همین مسئله توضیح میده  شاید به نظر مسخره بی ...

اتفاقا تازگیا راجب ریز عادت خوندم میگه با یه کلمه اصن شروع کن جوری که مغز مقاومت‌نکنه به نظرم اخه میگم حتی درست هم‌باشه من کم کم بخوام اضافه کنم تا به خودم‌بیام روزا تموم شده

پاک هم کردم همه چیو چیو اینیستا تا واتساپ من کلن اصن نمیدونم چرا یه آدم دیگه شدم یه دوسته دیوونه ای ...

یعنی میگفت طلسم شدی؟

نه عزیزم ، قبل از هر چیزی مهم اینه که بخوای ، یعنی واقعا به این درک رسیده باشی که باید تلاش کنی ، بعد هم راه های رسیدن به هدفت رو پیدا کنی

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋