2777
2789
عنوان

فشار مغز بالا

683 بازدید | 13 پست

سلام، میخوام بهم یک متخصص عالی مغز و اعصاب تو تهران پیشنهاد بدید... برای این که آب نخاعمو بکشه...

کسی تا حالا خودش یا اطرافیانش خدایی نکرده همچین مشکلی داشتن؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم، نه نیازی نبود.

یادمه باهم صحبت کرده بودیم عریزم خصوصی بهت پیام میدم الان چطور حالت؟

دکترت چی تشخیص داد بلاخره؟

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
یادمه باهم صحبت کرده بودیم عریزم خصوصی بهت پیام میدم الان چطور حالت؟ دکترت چی تشخیص داد بلاخره؟

آزمایشام یه سری رسوب چشمی نشون دادن، که پزشک گفت اقدام خاصی فعلا انجام نده...

شما فشار مغز داشتین؟ خوب شدی عزیزم ان شاءالله؟

آزمایشام یه سری رسوب چشمی نشون دادن، که پزشک گفت اقدام خاصی فعلا انجام نده... شما فشار مغز داشتین؟ ...

اوپتیک دیسک دروزن گفتن برای شما؟

اره عزیزم من فشار مغز دارم 

دارو استفاده میکنم بهترم شکر خدا حالا حالاها باید دارو بخورم

اوپتیک دیسک دروزن گفتن برای شما؟ اره عزیزم من فشار مغز دارم  دارو استفاده میکنم بهترم شکر خدا ...

آره یه اسمیم از دروزن اوردن... عزیزم به نظرت خیلی خطرناکه؟ توی اینترنت در موردش چیزی نیس... نمیدونم واقعا سر در گمم، فقط تو اینترنت در مورد دروزن و ماکولایی که مرتبط به سن هستش رو میاره، بالا ۶۰ ساله ها!

آره یه اسمیم از دروزن اوردن... عزیزم به نظرت خیلی خطرناکه؟ توی اینترنت در موردش چیزی نیس... نمیدونم ...

نه چیز خطرناکی نیست یه مشکل ژنتیکیه 

کلسیم یا مثل اون داخل عصب شبکیه رسوب میکنه و رو دید محیطی تاثیر میزاره 

ماکولای سن با این فرق داره 

ولی باید تحت نظر باشی

نه چیز خطرناکی نیست یه مشکل ژنتیکیه  کلسیم یا مثل اون داخل عصب شبکیه رسوب میکنه و رو دید محیطی ...

پزشکم بهم گفت اقدام خاصی در موردت انجام نمیدیم...

اما من همش میترسم پیشرفت کنه... هر چند توکلمم به خداس.

بنظرت رژیم غذایی خاصی وجود داره براش؟

مثلا کلسیم کمتری مصرف کنم؟

نمیدونم ورزش و ... 

واقعا تو اینترنت پیدا نکردم چیزی

خدا رو هزار مرتبه شکر که الان بهتری

ماها که همچین مشکلاتی واسمون پیش میاد بیشتر همدیگه رو درک میکنیم

میدونی عزیزم، من حتی ۹ ماه داروی بهجت مصرف کردم... اما اشتباه بود، من شکر خدا بهجت نداشتم، ان شاءالله اوناییم که دارن خوب خوب شن...

پزشکم بهم گفت اقدام خاصی در موردت انجام نمیدیم... اما من همش میترسم پیشرفت کنه... هر چند توکلمم به ...

فداتشم مرسی اره واقعا انشالله که همه کاملا خوب بشن و مشکلی نداشته باشن 

اره دیسک دروزن رو نمیشه کاریش کرد فقط اگر در مواردی احساس کردی که دید محیطی ات رو بیشتر تحت تاثیر قرار داده به دکتر بگو ممکنه از داروهای گلوکوم بشه استفاده کرد ولی فقطططططططططط زیر نظر پزشک و اگر بدتر بشه 

که بدتر نمیشه ۹۹درصد که این بیماریو دارن پیشرفت نمیکنه بیماریشون خیالت تخت 

فداتشم مرسی اره واقعا انشالله که همه کاملا خوب بشن و مشکلی نداشته باشن  اره دیسک دروزن رو نمیش ...

مرسی، قربونت، بهم امیدواری دادی واقعا...

امیدوارم واسه منم پیشرفت نکنه

فداتشم مرسی اره واقعا انشالله که همه کاملا خوب بشن و مشکلی نداشته باشن اره دیسک دروزن رو نمیشه کاریش ...

سلام عزیزم من چطور میتونم باهاتون صحبت کنم؟ نمیشه بهتون درخواست دوستی داد. منم دروزن سر عصب چشم دارم میخواستم باهاتون صحبت کنم