2777
2789

دوستان من و نامزدم ۴سال بود همو دوست داشتیم بعد من همیشه به صورت مخفی باهاشون ارتباط داشتم بعد خاهرم رمزگوشی منو کپی میکنه یع روز من نفهمیده بودم میاد توگوشی منو میگرده پیامای محمد نامزدمو میاد به مادرم نشون میده اون موقع من سرکار بودم گوشیم جامونده بود تو خونه بعد مامان منم ببشترپیامارو میخونه بعد من از سرکار میام همه خونه رو پر میکنه و زنگ میزنه اتریش به نامزدم به فش میبندتش خلاصه منم فوش میده ....

بعد الان ۳ماه دیگ ۱سال مبشه من نامزد عقد کردم هر دفه که خواهرم(۱۲سالشه)بامن دعوا میکنه سره کوچیکترین چیزا میاد میگه من باعث شدم تو شوهر کنیو اینا بعد امروز مامانم سره ناهار بهم میگه باید از خاهرت تشکر کنی اون باعث شد تو شوهر کنی وگرنه میترشیدی بهم گفت ترشیده من تازه ۲۰سالمه خودم کارمیکردم خرج خودمو میدادم حتا ب اینام پول میدادم بعد منم اعصابم خورد شد ک بهم گفت میترشیدی محمدم نمیگرفتت گفتم بجای اینکه همش خاهرم ک از من ۸سال کوچیکه سره من بزرگش کنی بهش بگو این زشته این حرفو نزنه بعد میگه مگه همینجوری نکرد میترشیدی

خیلی دلم شکست دخترا چطوری رفتار کنم؟ایا اشتباه از منه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی باش و اهمیت نده و اصلا در این مورد بحث نکن وقتی مامان و خواهرت طرف مقابلی برای بحث نداشته باشن کم کم کوتاه میان 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین درسته مادرها بزرگتر از بچه ها هستن ولی خب تحت تاثیر فرهنگی که توش بزرگ شدن و تربیت شدن یه سری طرز فکرهای غلط ممکنه داشته باشن و همینطور هر بزرگتری واقعا رشد فکری و طرز رفتار کاملی نداره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

به مامانت بگو محمد همیشه از شما تعریف میکنه میگه من باورم نمیشه ایشون همون خانمی باشن که به من فحش دادن قطعا تحت تاثیر حرفهای خواهر کوچیکت بوده عصبی شده....هندوانه بزار زیر بغل مامانت رفتارش با تو هم تغییر میکنه روسیاهی میمونه به خواهر فسقلی فضولت 😁

💙💙💙💙
خواهرت چه رو مخه

خیلی بخدا عین هر دفه میاد بهم میگه من باعث شدم تو شوهر کنی دلم میخاد برم جایی ک‌این خاهرم نباشه بعد جالبیش اینه میگه من کی گفتم این حرفو مامانمم میگه کی گفت؟؟بخدا عینه هر دفه میگه 

😐😐😐😐😐😐😐😐 ب محمد بگو زودتر بیاد تورو ببره اتریش پیش خودش

پاسشو بگیره میاد دیروز اصفهان بودم امتحان زبان دادم کارامو درست کنم بخدا حالم بهم میخوره از خرفاشو درسته خانوادمن دوسشون دارم ولی حرفاشو قلبمو به درد میاره