2777
2789

سلام بچه ها من آذرماه زایمان دارم بیمارستان لاله تهران. ولی چون خدمات اغلب بیمارستانای خصوصی مثل هم هست کلی پرسیدم.

برای بیمارستان چی بردارم؟ لباس برای بچه چی بردارم باتوجه به سردی هوا؟ اصن لباسی که بیمارستان میده کیفیت داره یا روش حساب نکنم؟

خیلی استرس دارم، لطف میکنید راهنمایی ام کنید

بیمارستان اموزشی تهرانم بری هیچی لازم نداری.همه چی هست چه برسه لاله که عین هتله🙃

فقط لباس برای برگشت خودت و کریر برای اوردن بچه.اونم فردا ک میان دنبال ات بیارن

هیچیییی نبر.یک دونه اش لازم نمیشه

من تریتا و عرفان زایمان کردم هردو عالی بود لباس بچه ودورپیچ دادن به خودم هم نوار و شورت یکبار مصرف و حوله و مسواک و شامپو دادن . بعدشم کمپوت و‌چای نبات و خرما آوردن واسم 

شما هم یکم خوردنی مقوی ببر و لباس و پتو واسه نی نی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تریتا و عرفان زایمان کردم هردو عالی بود لباس بچه ودورپیچ دادن به خودم هم نوار و شورت یکبار مصرف و ...

عریزم به نظرت لباس برای پسرم باتوجه به سردی هوا چی ببرم؟

ی آستین کوتاه و شورت بپوشه روش هم سرهمی، با کلاه و دستکش و جوراب خوبه؟ یا سردش میشه؟

ی پتوی دورپیچ خیلی گرم هم داره که دورش میپیچم و میزارم کریر

بیمارستان اموزشی تهرانم بری هیچی لازم نداری.همه چی هست چه برسه لاله که عین هتله🙃 فقط لباس برای برگ ...

واقعا؟ اصن نمیدونم از کجا باید اطلاعات بگیرم

نزدیکام تازگیا کسی زایمان نکرده، گفتم شاید لباسای بیمارستان کیفیت نداشته باشه. یعنی بعدا میدن برای خودمون؟

عریزم به نظرت لباس برای پسرم باتوجه به سردی هوا چی ببرم؟ ی آستین کوتاه و شورت بپوشه روش هم سرهمی، ب ...

نه عزیزم رو آستین کوتاه و شورت حتما بلوز و شلوار بپوشون بعد سرهمی .چون سرهمی جذب بدن نیست نی نی سردش میشه ..فکر کن از یه جای گرم و نرم اومده دلش گرما میخواد 🤗 مواظب باش سرما ندی بدن نوزاد ظریفه .

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
واقعا؟ اصن نمیدونم از کجا باید اطلاعات بگیرم نزدیکام تازگیا کسی زایمان نکرده، گفتم شاید لباسای بیما ...

بیمارستان لباس دقبقا اندازه ی بچه میده. کیفیت لنچنانی ندارن البته لاله رو نمیدونم. ولی کلا اجازه نمیدن هیچ لباسی غیر از لباس خودشون تن بچه باشه

حالا یه روزه تحمل کن دیگه😉 لباسای خودشم ببری دل ات میخواد ببریش حموم بعد تن اش کنی

از دکترت بپرس چیا لازمه. ولی اصولا بیمارستانا همه چی تا دماسنج ام میدن. خوراکی مقوی ام اگه سزارین باشی ک هیچی لازم نداری اون یکی رو نمیدونم ولی همه هس تو بیمارستان

واقعا؟ اصن نمیدونم از کجا باید اطلاعات بگیرم نزدیکام تازگیا کسی زایمان نکرده، گفتم شاید لباسای بیما ...

شما دو دست لباس و‌پوشک ببر محض احتیاط شاید ندادن .به اطلاعات اینجا اکتفا نکن حتما ببر با خودت .

من خصوصیم زایمان کردم ولی همچیییییشو لیست دادن خودمون خریدیم من تاپ بردم شلواراستین بلند کوتا کلا جواب دودست بردم میترسیدم کثیف کنه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

روسری برای خودت بردار

یه دست لباس برای بچه بردار به هر علتی ممکنه لباس تنش کثیف بشه

تن بچه یه بلوز شلوار و رکابی یا رکابی و سرهمی کافیه کلاه و پاپوش و دستکشم بردار بیشتر تنش نکن بچها اولی که بدنیا میان همه یکم زردی رو دارن خیلی بپوشونیش سریع میره بالا زردیش

شورت کلا نمیخواد همون پوشک و رکابی زیز دکمه کافیه

قنداق فرنگی یا پتو برای بردن بچه از بیمارستان بردار

برای خودت خرما و اینا بردار

یه سرنگ و یه بسته شیرخشک بردار اگ شب اول شیر نداشتی خیلی گریه میکرد یه سرنگ شیرخشک درست کنی بدی بهش بخوره

فلاسک چای و لیوان و شارژر حتما بردار برای همراهیت