2777
2789
عنوان

باتجربه ها کمک کنید لطفا🙏🏻

59 بازدید | 3 پست

دوستان من حدود ۳سال بافردی ارتباط داشتم و اللن ۲۲سالمه و طی این سه سال نهااایتا ده بارایشونو دیدم چون همسایه بودیم و خانواده ها مخالف بودن و ایشونم رفت سربازی بعد برگشت ایشون درنهایت خیانت دیدم و توهین ازشون و حذفشون کردم و بنده مشاور تحصیلی هستم و درهمین دوران ک خیییلی اذیت شدم بافردی آشنا شدم و ایشون تمااام ماجرارو بعنوان درد و دل ازمن شنیدن و بسیار آروووم شدم و کمک حالم بودن ک بعد یمدت پیشنهاد ازدواج داد و تمااام این ارتباط ها بافرهنگ جدید بصورت مجازی بود که ایشون از ی شهر دیگه بودن 

و درنهایت ازم پرسیدن با فرد قبلی لمسی داشتی گفتم اره لمس بدن بود و این برا ی ارتباط سه ساله چیز عجیب و غریبی نیست 

چون خانواده ها هم درجریان بودن اما مخالف 

براهمون خیلی اوقات خوبه حالش و بعضی وقتا میگه ازت متنفرمیشم و براهمون دلش نمیخواد ن چت کنه ن صحبت کنه درصورتیکه هییییچی تو این رابطه برام کم نمیزاره 

و همیشه پشتمه اما این رفتارم تعصب هم ک با مشاور صحبت کرده بود میگفت بهم گفت دیگه خییییلی غیرتی هستی این منو میترسونه و میترسم باز تو احساسم ضربه وارد بشه و واقعا عاشقشم و اللن میفهمم رابطه قبلی فقط ی بچگی بوده اللن من و فرد جدید همسنیم و هنوزم بعد یکسال و چند ماه همو ندیدیم 

براش مشکل پیش میاد و شرایط جورنمیشه یا همش دنبال کاراشه .

اینم بگم من بااینکه چن ترم دانشگاه خوندم الان بازمیخوام کنکوربدم و هدفم خیلی برام مهمه و ایشونم اطلاعاتی هستن 

و مطمئنم اون ادمو باهاش ارتباط گرفته تاالان 

الان چیکارکنم واقعا عاشقشم و باهاش ب ارامش عمیقی رسیدم

🥺🌹

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک کنید دوستان خیلی واضح گفتم مشکلمو

منظورم اینه بافرد جدیدی تو رابطه که رو آدم قبلی زندگیم حساس شده  بااینکه خودش میگه باگذرزمان حل میشه اما انگار اینجوری نیست و اذیت میشه 

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...