دوستان من حدود ۳سال بافردی ارتباط داشتم و اللن ۲۲سالمه و طی این سه سال نهااایتا ده بارایشونو دیدم چون همسایه بودیم و خانواده ها مخالف بودن و ایشونم رفت سربازی بعد برگشت ایشون درنهایت خیانت دیدم و توهین ازشون و حذفشون کردم و بنده مشاور تحصیلی هستم و درهمین دوران ک خیییلی اذیت شدم بافردی آشنا شدم و ایشون تمااام ماجرارو بعنوان درد و دل ازمن شنیدن و بسیار آروووم شدم و کمک حالم بودن ک بعد یمدت پیشنهاد ازدواج داد و تمااام این ارتباط ها بافرهنگ جدید بصورت مجازی بود که ایشون از ی شهر دیگه بودن
و درنهایت ازم پرسیدن با فرد قبلی لمسی داشتی گفتم اره لمس بدن بود و این برا ی ارتباط سه ساله چیز عجیب و غریبی نیست
چون خانواده ها هم درجریان بودن اما مخالف
براهمون خیلی اوقات خوبه حالش و بعضی وقتا میگه ازت متنفرمیشم و براهمون دلش نمیخواد ن چت کنه ن صحبت کنه درصورتیکه هییییچی تو این رابطه برام کم نمیزاره
و همیشه پشتمه اما این رفتارم تعصب هم ک با مشاور صحبت کرده بود میگفت بهم گفت دیگه خییییلی غیرتی هستی این منو میترسونه و میترسم باز تو احساسم ضربه وارد بشه و واقعا عاشقشم و اللن میفهمم رابطه قبلی فقط ی بچگی بوده اللن من و فرد جدید همسنیم و هنوزم بعد یکسال و چند ماه همو ندیدیم
براش مشکل پیش میاد و شرایط جورنمیشه یا همش دنبال کاراشه .
اینم بگم من بااینکه چن ترم دانشگاه خوندم الان بازمیخوام کنکوربدم و هدفم خیلی برام مهمه و ایشونم اطلاعاتی هستن
و مطمئنم اون ادمو باهاش ارتباط گرفته تاالان
الان چیکارکنم واقعا عاشقشم و باهاش ب ارامش عمیقی رسیدم
🥺🌹