2777
2789

سلام خیلی اضافه وزن دارم میخوام تاعید کم کنم گروه لاغری واتس اپ دارید معرفی کنید 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
واتساپ ندارم. همینجا تاپیک لاغری دارم لینکش تو امضامه خواستی بیا

عزیزم شراتطش چجوریه اینجا؟ 

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط خاصی نداره گلی. بزن روی مانکن های ۱۴۰۰ دوصفحه اولو بخون.کالری شماریه

من کالری شماریو 5روزه شروع کردم به علاوه ورزش 

رفتم خوندم متوجه نمیشم عزیزم 

ببین الان من 81کیلو هستم میخوام بشم 60

کالری مجازو قراردارم 1200 ولی روزانه زیر هزار مصرف میکنم 

کار شماهم همینه

عزیزم شراتطش چجوریه اینجا؟ 

اگه میخوای در کنار رژیم لاغری بشی میتونم بهت دمنوش معرفی کنم ک باعث از بین بردن اشتهای ماذبت میشه یکی از دوستام خورد توی ده روز دوکیلو کم کرد

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺
شرایط خاصی نداره گلی. بزن روی مانکن های ۱۴۰۰ دوصفحه اولو بخون.کالری شماریه

بعد اینکه نوشتید سرگروه مثلا برای وزن من کدوم گروه میشه؟ 

باید پروفایل وبیومو تغیر بدم؟ 

من دارم

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
اگه میخوای در کنار رژیم لاغری بشی میتونم بهت دمنوش معرفی کنم ک باعث از بین بردن اشتهای ماذبت میشه یک ...

ممنون عزیزم من دمنوش گرفتم دارم. استفاده می کنم

میشه منو عضو کنی؟؟ 

بیا خصوصی 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
من کالری شماریو 5روزه شروع کردم به علاوه ورزش  رفتم خوندم متوجه نمیشم عزیزم  ببین الان م ...

نه .یه بار دیگه بخون .فرمول داره.اگه زیادی هم کم بخوری استپ وزنی میگیری

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بعد اینکه نوشتید سرگروه مثلا برای وزن من کدوم گروه میشه؟  باید پروفایل وبیومو تغیر بدم؟

ببین خودت ببین هدفت چنده و چقدر اضافه وزن داری طبق اون گروهت مشخص میشع

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ببین خودت ببین هدفت چنده و چقدر اضافه وزن داری طبق اون گروهت مشخص میشع

هدفم 60 

اضافه وزنم 26کیلو هست