2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا نمیاد حلقه اشو ببره

235 بازدید | 24 پست

با دوست پسرم بعد چند ماه ک دوست بودیم اومد خواستگاری و نشون کرد ولی تو اون دوران کلی مشکل داشتیم و واقعا از هر لحاظ مشکل داشتم باهاش ن اخلاق داشت ن کار و پول فقط ادعا داشت 

خیلی طول کشید تا بتونم ازش دل بکنم سخت بود بعد یک سال و نیم ک باهم بودیم حالا میخوام حلقشو پس بدم بحث کردیم و بهم زدیم گف میام ازت حلقه رو میگیرم ولی الان ۳ روزه نیومده ۲ روز پیش گف کار دارم هروقت سرم خلوت شد میام میگیرم ولی هنوز خبر نداده نمیدونم چیکار کنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان 💔/:دلم گرف

خیلی سخت بود واقعا عذاب کشیدم 

نمیدونم اگه واقعا منو میخواست چرا سر مهریه انقدر لج کرد و سر هر کاری هم نمیرف ... خوب بودیم باهم وقتایی ک پیشش بودم خیلی خاطره داشتیم ولی اخلاقش خوب نبود  درکل😔 

خیلی سخت بود واقعا عذاب کشیدم  نمیدونم اگه واقعا منو میخواست چرا سر مهریه انقدر لج کرد و سر هر ...

هی اخر اون همه عاشقیم جدایی بشع(:💔

اشکال نداره خدا بزرگه ناراحت نباش

منم اوایل نرفتم پس بگیرم،نه بخاطر امید به بازگشت،،برام مهم نبود خوب نبود پیشم پس گرفتنش، دوست نداشتم ...

چرا نگرفتین. 

نه اون انگار میخواد حلقشو چون بهم گف اگه گمش کنی پولشو ازت میگیرم  

هی اخر اون همه عاشقیم جدایی بشع(:💔 اشکال نداره خدا بزرگه ناراحت نباش

اره واقعا اولاش ک فقط گریه میکردم کم کم بهتر شدم ولی یهویی همچین میخوره تو ذوقم وقتی بهش فکر میکنم. یک سال فکر میکردم مال همیم ولی نشد

امیدوارم دیگه همچین ادمی نیاد تو زندگیم 

بیخودچه پررو کارزیادی نکرده ولی اگه میخوادشر بشه بده بره

اره دقیقا شر میشه 

خب واسه همین میخوام بدمش بهش خیالم راحت شه ولی هنوز بهم خبر نداده نمیدونم چرا

چرا نگرفتین.  نه اون انگار میخواد حلقشو چون بهم گف اگه گمش کنی پولشو ازت میگیرم  

اون موقع یجور احساس میکردم بهم برمیخورد پس گرفتنش پیشم خوب نبود  میگفتم نمیخوامش و حالا کاریه ک نشده چیزی که خریدم چرا پسش بگیرم،ولی خب رسمه باید پس گرفت ،ولی من اینطور فکر نمی‌کردم

کاربر آقا👤