2777
2789

خداروشکر♥️

ولی من نمیدونستم امشب تولد امام حسن عسکریه🥲♥️

میخوام متوسل بشم بهش 

اگه تا اینجا اتقد هوامو داشته از اینجا به بعدم دستمو ول نمیکنه و هوامو داره

کاشکی خدا به منم نگاه کنه😔

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سباااا  

های کوشی عشقم نیسی

یهو یادت افتادممم

بوصصص💜😒💜😐♥🙄♥😍♥🏃🏻‍♀

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
ای جان خداروشک

بچه هم که بودم خیلی گوشوارمو گم میکردم 

دفعه ی آخر مامانم راه مسجد تا خونه رو ۵ یا ۶ بار میگرده ولی پیدا نمیکنه نذر امام حسین کرده بود قبلش گوشواره رو 

شب ک میخوابه خواب میبینه یه مرد سفید پوش بهش میگه متوسل شو به امام حسن عسکری 

صبح با همون خوابم بیدار میشه میگفت با خودم گفتم بزار یکبار دیگه برم بگردم اکه نبود قیدشو میزنم

میره میبینه لنگه کفشش رفته زیر ماشین تو پاکینگ خم میشه که اونو برداره میبینه گوشوارم زیر ماشین برق میزنه:))

واس همین امشب که یهو این اتفاقا افتاد و استوری دوستمو دیدم که نوشته تولد امام حسن هست یاد همین اتفاق افتادم 

خیلی گره دارم تو زندگیم هیچ جوره باز نشده فکر میکنم همه ی اینا یه نشونس که به امام حسن عسکری متوسل شم

نگاه میکنه بی برو برگرد میگم

خدا از دهنت بشنوه ان شاءالله ♥️

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
بچه هم که بودم خیلی گوشوارمو گم میکردم  دفعه ی آخر مامانم راه مسجد تا خونه رو ۵ یا ۶ بار میگرد ...

اخی چ حس خوبی بهم دادی

توسل کن ایشالا دونه به دونه به طرز معجزه اسایی همه ی گره هات وا میشن

واسه ت ارامش و شادی ارزو میکنم عزیزم❤

اگه دوست داشتی تعریف کن

هم قرعه کشی ایرانخودرو برنده شدم 

هم اینکه قرار بود بعد از یکماه به کسی ک دوسش دارم زنگ بزنم اخه گفته بود خودت بزنگ و میخواستم تکلیفمو باعاش روشن کنم بعد یکماه منتظر موندم دو سه شب پیش گفتم شنبه شب زنگ میزنم 

کلا تو همین فکرا بودم و فکر میکردم اخرین باره قراره باهم حرف بزنیم بهو امشب پیامشو رو صفحه گوشیم دیدم:) بغد از یکماه